Waterskiën & Wakeboarden

Algemeen

‘De Kaag’ Watersport Academy geeft al ruim 50 jaar waterski-instructie. Onze Correct Craft Ski Nautique’s zijn uitgerust met een hulpstang (boom) naast de boot, hebben een 343 PK PCM Marine Engine en watertanks. De tanks zijn ideaal voor het maken van een grotere golf voor de ervaren wakeboarders.

De ‘boom’ maakt het eenvoudig te leren skiën. Daarnaast kan onze stuurman, bij het gebruik van deze ‘boom’, rustig communiceren met de leerling zodat directe instructie mogelijk is. Ook voor kinderen is dit dé manier om het waterskiën onder de knie te krijgen!

Waterski en Wakeboard kamp voor jeugd tot 18 jaar!

In de zomervakantie weken kun je ook een hele week op waterski/wakeboardkamp op de Kaag? Gaaf? Jazeker, lees hier snel verder.

Mogelijkheden

U kunt bij ons instructie krijgen in de volgende disciplines; wakeboarden, combo-skiën, monoskiën, slalom-skiën, kneeboarden en blootvoeten.

Voor wakeboarders is een skylon (hoge skipaal)aanwezig.
Materiaal als wetsuits, zwemvesten en waterskies/wakeboards wordt door ‘De Kaag’ ter beschikking gesteld. Douches en kleedruimte zijn op de accommodatie aanwezig. Natuurlijk kunt u het skiën combineren met de overige faciliteiten van ‘De Kaag’ zoals bijvoorbeeld een barbecue of drankje aan de scheepsbar of op het terras.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Er mag niet geskied worden op de plas, vanwege de plaatselijke politieverordening, op zondag tussen 11.00 en 18.00 en op Hemelvaartsdag. In de maanden juni, juli en augustus mag er niet gevaren worden met skiërs of wakeboarders op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 18.00. Wij zijn bereikbaar via info@dekaag.nl en op telefoonnummer 0252-544333

Prijzen

U bij ons kunt waterskiën of wakeboarden voor slechts €125,00 per uur.

De door de vereniging aangeboden lessen worden gegeven door “De Kaag” Watersport Academy,

Waarom:logo swv

Om in onze vereniging het skiën en boarden te promoten,om gezellig op het water aan het sporten te zijn, om te leren waterskiën, wakeboarden, skaten, kneeboarden enz. Voor de beginners hebben wij een boom naast onze ski nautique om deze leuke sporten makkelijker, sneller en beter te leren. Ook voor de gevorderden hebben wij de kennis in huis om het niveau een stap hoger te tillen.

Alleen leden van de waterskivereniging en/of kinderen hiervan kunnen hieraan meedoen. Uiteraard is een goede zwemvaardigheid een vereiste en werken we bij de jeugd met kinderen van tenminste 6 jaar t/m 17 jaar. Bij jeugd jonger dan 8 jaar graag overleg.

Het aantal lessen verschilt voor volwassenen en de jeugd. Voor een volwassene is er 1 uur gratis les, voor de jeugd 5 lessen per persoon. Voor de jeugd hebben de woensdagavond vanaf 19.00 als vaste tijd. Daarnaast is het mogelijk om met een groepje een andere dag en tijd te plannen, volwassenen kunnen de voorkeursdatum en tijd aangeven. Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar info@dekaag.nl of tijdens kantooruren te bellen met 0252-544333. We hopen jullie snel te mogen begroeten!

Geen lid en wel waterskiën of boarden? Of meer lessen dan door de vereniging aangeboden? Neem hier een kijkje of neem contact met ons op via info@dekaag.nl/0252-544333

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO