Kampweek info

Hieronder vind je de ouderinformatie voor de kampweken van Spaarnwoude.

Beste ouders,

Binnenkort is het zover! De kampweek van uw zoon of dochter begint op maandag bij de Westbroekplas in Velserbroek. In samenwerking met Villa Westend verzorgen wij daar een week lang, van maandag tot en met vrijdag, zeillessen voor kids gedurende de zomer van 2019.

Onderstaand treft u de informatie om deze week zo soepel mogelijk te laten verlopen;

Programma;

We beginnen iedere dag om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Zorgt u er aub voor dat u uiterlijk om 17.00 weer bij de zeilschool bent om uw zoon of dochter op te halen.

Op vrijdag zullen wij met de kids een demonstratie geven vanaf 15.30 voor het terras van Villa Westend. Hier kunt u dan de zeilkunsten van uw kroost bewonderen. Daaropvolgend zal de diploma uitreiking zijn. Dit is rond 17.00 met daarna een heerlijke BBQ! De kosten voor de BBQ voor de deelnemers zijn bij het kampbedrag inbegrepen. We eindigen op vrijdag rond 18.30-19.00.

Wilt u zelf ook mee barbecueën (verzorgt door Villa Westend) dan verzoeken wij u dit uiterlijk maandag (dus de eerste dag van het kamp) door te geven aan de hoofdinstructeur.

Heeft uw zoon of dochter dieet wensen wilt u dit dan tijdig doorgeven?

De kosten voor de BBQ voor volwassenen bedragen €25,- exclusief consumpties. Deze kunt u afrekenen bij Villa Westend.

 

Facebook;

Gedurende de week kunt u de foto’s van uw zoon of dochter terugvinden op onze facebook pagina;

https://www.facebook.com/pages/Watersport-Academy-Spaarnwoude/

Indien u hier bezwaar tegen heeft wilt u dit aan ons doorgeven?

 

Waardevolle spullen

Wij raden af uw kinderen waardevolle spullen mee te geven. Laat de mobiel thuis, er is genoeg te doen op het water! Voor een aansprakelijkheids,- annulerings, en of reisverzekering dient u zelf zorg te dragen. Wij beschikken uiteraard over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

 

Routebeschrijving;

Gebruikt u voor de routebeschrijving via uw navigatie systeem onderstaand adres; Vergierderweg 275 Haarlem daarna volgt u de borden met Villa Westend.

 

Zwemvesten;

Deze worden uiteraard kosteloos ter beschikking gesteld.

 

Paklijst;

Extra setje warme kleding en schoenen

Handdoek

Regenkleding (broek en jas), elke dag meenemen ook bij 25 graden zon

Zonnebrand

Zwemkleding

 

Noodnummer/contact; Voor alle vragen en zaken kunt u contact opnemen met ons kantoor op 0252-544333 of info@dekaag.nl

De Kaag MartienDe Kaag Stef

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO