Cursusaanbod en beschikbaarheid

Bekijk hier het cursus aanbod van zeilschool Spaarnwoude;

Kids & Co op zondagochtend/middag of woensdagmiddag, 6 t/m 12 jaar van 14.00 tot 17.00
Voor kinderen vanaf 6 jaar bieden wij zeillessen op zondag en woensdagmiddag. Deze lessen zijn in het voor,-en najaar 2018.
Deze cursus is voor beginnende en gevorderde zeilers. Je kan je inschrijven voor alle type boten die beschikbaar zijn bij onze zeilschool en wij geven les op ieder niveau. De lessen zijn op zondagmiddagen van 14.00 tot 17.00. De Westbroekplas is een ideale plek om met de zeilsport in aanraking te komen. En wie weet wil je daarna wel in de zomervakantie een hele week op kamp!
Lesdagen op zondag voorjaar zijn; 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni 2018
-Lesdagen op woensdag voorjaar zijn; 30 mei en 6, 13, 20, 27 juni 2018
-Lesdagen op zondag najaar zijn; 9, 16, 23 en 30 september 2018

Schrijf je hier in voor de Kids&Co Spaarnwoude

 

Windy Kids dagen! 6 t/m 12 jaar 10.00-17.00

Op de zaterdagen in mei en met Pinksteren en Hemelvaart. Kan je een dag komen zeilen bij ons! Deze dag gaan we je de basisbeginselen van het zeilen leren. Natuurlijk zijn we zoveel mogelijk lekker op het water aan het zeilen, maar we gaan je ook echte zeilknopen leren en het optuigen van je boot. Wanneer je al wat ervaring hebt is een dag tijdens deze week ook leerzaam! De lunch wordt verzorgt. Een Windy kids dag begint om 10.00 en eindigt om 17.00 uur. Op zaterdag in Mei en tijdens Hemelvaart en Pinksteren. De kosten zijn 50 euro per dag en je kan je ook voor meerdere dagen inschrijven.

Zeilkampen in de zomervakantie vanaf 6 jaar

Wil je graag in de buurt naar de leukste plek om te leren zeilen? Kom dan naar Watersport Academy Spaarnwoude. Vanaf 6 jaar kan jij tijdens de zomer een hele week bij ons het water op. Ben je al wat ouder? Geen probleem! Wij hebben meerdere mogelijkheden qua groep en bootjes. Uiteraard kan je een diploma halen. Een zeilweek begint op maandag en is tot en met vrijdag, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
De zeilkampen voor 2018 starten in week 30 t/m week 35.

Schrijf je hier in voor de zeilkampen in Spaarnwoude

Welk type bootje past bij mij?

Klik hier voor een overzicht van de bootjes en andere mogelijkheden

Alle cursussen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname.

 

Beschikbaarheid 2018

Momenteel zijn de meeste kamp weken nog beschikbaar.
Echter is de O’pen Bic in week 35 volgeboekt.

Voor Kids & Co is de spettercursus volgeboekt en hebben wij in het voorjaar alleen nog plek voor de middaglessen.

 

Houdt deze pagina goed in de gaten de beschikbaarheid passen wij regelmatig aan.

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder