FAQ

Zeilen op de mooie Kagerplassen is voor iedereen weggelegd! Al ruim 65 jaar geven wij les aan volwassenen en hebben velen hun eerste zeilervaring bij ons opgedaan.

Waarom De Kaag?

  • Er is niets zo mooi als het typisch Nederlandse landschap vanaf het water verkennen.
  • Een leuke, sportieve en betaalbare manier van recreëren in eigen land.
  • “De Kaag” geeft al 65 jaar zeilles, ook aan volwassenen en werkt uitsluitend met CWO- gediplomeerde instructeurs. Deze twee ingrediënten staan garant voor de kwaliteit.
  • Wij geven privé-lessen, dag-, weekend-, en weekcursussen. Of u nu voor het eerst in een boot stapt, uw zeilervaring van vroeger op wilt halen of een instructeursdiploma wilt halen, alles kan bij ons. De zeilles wordt aangepast aan uw niveau.
  • U krijgt tijdens de les een GRATIS zwemvest en indien nodig een professioneel zeilpak, van Magic Marine, in bruikleen. Bij veel zeilscholen dient u dit apart te huren.

CWO, Commissie Watersport Opleidingen

De CWO is het grootste erkende opleidingssysteem in de watersport in Nederland. Zij bieden diplomalijnen aan in vrijwel alle disciplines, denk aan kielboot, jeugdzeilen, zwaardboot, windsurfen etc. Als u bij ons een zeilles volgt krijgt u altijd een vorderingenstaat of diploma, welke internationaal erkend zijn. Gemiddeld zijn er voor het behalen van het eerste diploma 6 dagen zeilles nodig. Naast de diplomalijnen wordt ook de volledige opleiding van onze instructeurs gedaan volgens de aangegeven richtlijnen van de CWO. Wilt u meer over het CWO weten? www.cwo.nl

Wilt u een diploma behalen? Wanneer u 6 dezelfde zeillessen boekt ontvangt u van ons de 6e zeilles gratis!

 

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO