Kielbootzeilen

Kielbootzeilen op de Kaag

Bij ons kunt u terecht voor lessen in de kielboot. Het type kielboot wat wij tot onze beschikking hebben is een 16m2, Valk of Miniji. De Valk en de 16m2 zijn gaffel getuigd. De Miniji is een eenmansboot zeilboot en ideaal voor beginnende zeilers. In de Valk of 16m2 kunt u met meerdere mensen het water op. Wij vertellen u hier graag meer over en kunnen u adviseren welke lessen het beste bij u passen.

Priveles in een kielboot
Wanneer u een priveles boekt stelt dit u in staat om uw eigen tijden en lesdagen aan te geven. Privelessen kunt u in de periode van half april tot eind oktober elke dag van de week elk moment van de dag boeken zolang het maar licht is.

Wij varen minimaal 2 uur met een priveles. Dit kunt u uitbreiden tot maximaal 6 uur per dag. Of u alleen, met een vriend(in), of met het hele gezin komt beslist u zelf. Er is een maximum van 4 personen aan boord van de Valk of 16m2 (exclusief instructeur). De kosten voor een zeilles van 2 uur bedragen € 95,-. Vindt u twee uur te kort? De privelessen zijn per uur uit te breiden á € 45,- per uur.

Uiteraard zijn al onze instructeurs CWO gecertificeerd. Meer infomratie over dit lesprogramma en opleidingsinstituut vindt u hier.

Wanneer u een 6 rittenkaart bij ons boekt is de 6e les gratis. Bij slecht weer stellen wij u kostenloos een zeilpak ter beschikking.  De prijs is inclusief gebruik van zwemvest en een kop koffie of thee bij aankomst.

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO