Catamaran en Trimaran

Catamaran zeilen

Catamaran zeilen doen we op een multihull. Een boot met twee drijvers waarop, naast de instructeur, 2 volwassenen kunnen zeilen. De boothandelingen op een Catamaran vereisen meer vaardigheden dan in de kielboot. Daarom zijn de Kagerplassen zonder stroming en branding de meest geschikte plek om te beginnen. Wij stellen wetsuits, trapeze en zwemvest ter beschikking. Enige zeilervaring is geen must maar wel een pré!


WETA trimaran (nieuw)catamaran trimaran volwassenen kaag

Wij zijn de eerste zeilschool met een WETA trimaran. De nieuwste sensatie op zeilgebied komt uit Nieuw-Zeeland. Bekijk hier een filmpje van de WETA trimaran op “De Kaag”. De WETA trimaran boot is ideaal om met 2 of 3 personen op pad te gaan. Dankzij de trimaran is het nu voor iedereen mogelijk om de sensatie van snel en competitief zeilen aan den lijve te ondervinden. Deze trimaran combineert de snelheid van een catamaran met ongekende stabiliteit en bedieningsgemak. Omslaan is praktisch onmogelijk. Wij geven les op deze boot aan maximaal 2 volwassenen. U beslist zelf met wie u gaat trimaran zeilen. Doordat de  trimaran zeer stabiel is, is deze les ook uitermate geschikt voor ouders met kinderen en beginnende zeilers.

 

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO