HET CORONAVIRUS

De zomerkampweken op De Kaag gaan door!

Het coronavirus grijpt om zich heen en heeft grote impact op ons dagelijks leven. We zitten met zijn allen in een slechte film. We willen daarom in de eerste plaats iedereen die direct of indirect is getroffen door het virus veel sterkte toewensen. Ook begrijpen wij dat het coronavirus invloed heeft op jouw vakantieplannen voor deze zomer en je eventueel geplande week bij De Kaag. Daarom beantwoorden we op deze pagina graag jouw mogelijke vragen.

 

Gaan de zomerkampen door deze zomer?

Ja! Op dit moment hebben wij goede hoop dat de genomen maatregelen tegen corona voldoende helpen en dat het virus tegen de start van onze zomerkampen onder controle is. Om die reden gaan wij er op dit moment gewoon vanuit dat al onze kampen doorgaan. Ons team is (vanuit huis) nog steeds hard aan het werk om er ook dit jaar weer een topseizoen van te maken. De haven wordt langzaam uit zijn winterslaap gewekt en de boten gaan binnenkort weer te water, de tuin en het terras heeft een mooie opknapbeurt gehad en worden er heel veel leuke plannen gemaakt!

 

Hoe gaat zeilschool De Kaag om met Corona?

Wij houden alle ontwikkelingen rondom corona nauwlettend in de gaten en volgen altijd de adviezen van het RIVM en de overheidsinstanties op. Veiligheid van onze crew en jullie staat voorop en we passen ons aan waar nodig. Zo werkt het Kaag-team nu (vanuit huis) keihard aan alle voorbereidingen voor deze zomer. Ook onze instructeurs kunnen hopelijk snel aan de slag met de voorbereidingen op het water en in de haven.

 

Ik wil een boeking doen, kan dat nog wel?

Zeker! Zoals hierboven vermeld gaan alle zomerkampen en activiteiten zoals het er nu voor staat gewoon door en zijn wij vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Mocht de situatie niet verbeteren en moeten wij de geboekte reis onverhoopt alsnog annuleren, dan ontvang je van ons een Kaag-voucher ter waarde van het aankoopbedrag. Geen zorgen dus, jouw uitgegeven geld ben je niet kwijt. Hoe dit precies werkt, lees je onderaan deze pagina.

 

Ik heb al geboekt. Moet ik iets doen?

Nee. Geen zorgen, zoals het er nu voorstaat gaan alle zomerkampen gewoon door deze zomer. Mochten we door corona toch maatregelen moeten nemen die jouw vakantie beïnvloeden, nemen we direct contact met je op. Wij raden aan de ontwikkelingen rustig af te wachten. Als blijkt dat wij de geboekte reis alsnog moeten annuleren, ontvang je van ons een reisvoucher ter waarde van het aankoopbedrag van jouw vakantie op De Kaag. Jouw uitgegeven geld ben je dus niet kwijt. We raden af om jouw vakantie vroegtijdig te annuleren. Dan ben je de aanbetaling kwijt, en kan je later geen aanspraak meer maken op onze voucher.

 

Voucher vanwege het Coronavirus

Mocht een zomerkamp onverhoopt niet door kunnen gaan omdat De Kaag de kampen niet kan uitvoeren vanwege het coronavirus, dan wordt het bedrag omgezet in een reisvoucher t.w.v. het aankoopbedrag van de reis. Je bent je geld dus niet kwijt en je kan het hele bedrag inzetten om op een ander moment op vakantie te gaan. De voordelen:

  • De reisvoucher is inzetbaar op alle kampweken en activiteiten van De Kaag en kan ook in delen worden gebruikt
  • De reisvoucher is 1 jaar geldig vanaf het uitgifte-moment

We hopen dat we jullie duidelijkheid hebben kunnen geven over ons beleid rondom corona. Voor nu is het vooral de zaak om binnen te blijven en er voor elkaar te zijn, dan verbetert de situatie hopelijk snel en kunnen we er deze zomer weer op uit! Aan onze voorbereidingen zal het in ieder geval niet liggen – ook corona houdt ons niet tegen! 🙂

Stay strong en let een beetje op elkaar!

DE KAAG CREW

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO