Cursusaanbod en beschikbaarheid

Zeilschool de Kaag heeft een uitgebreid cursusaanbod. Naast zeil,  en surfkampen in de zomer bieden wij ook diverse gecombineerde watersportweken en cursusdagen in het weekend voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. De groepen worden altijd ingedeeld op basis van leeftijd en ervaring. Schrijf je hier direct in!

CURSUSAANBOD 2020

Kids&Co op zondagochtend en zondagmiddag
Onder de naam Kids&Co organiseren wij al ruim 15 jaar een cursus op zondag. Deze lessen zijn in het voor,-en najaar en voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder.

Deze cursus is voor beginnende en semi-gevorderde zeilers. Je kan je inschrijven voor alle type boten (Optmist, Laser Bug, RS, Pico etc) die beschikbaar zijn bij onze zeilschool. Het cursusaanbod voor Kids & Co bestaat uit de zondagochtenden van 09.30 tot 13.00 uur en de zondagmiddagen van 14.00 tot 17.30
Heb je al een afgerond CWO 2 diploma informeer dan eerst bij ons of deze cursus geschikt is voor jou.
Voorjaar serie 1; zondagochtend of zondagmiddag  3, 10 en 17 mei 2020

Voorjaar serie 2; zondagochtend of zondagmiddag 7, 14 en 21 juni 2020
Najaar; zondagochtend of zondagmiddag 6, 13, 20 en 27 september 2020

Schrijf je hier in voor Kids&Co

Hemelvaart en Pinksteren
Ook dit jaar kan je weer bij ons terecht tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren. We organiseren dan een minikamp zonder overnachting maar wel met iedere dag een gevarieerd zeilprogramma. Mocht je het nog spannend vinden om lang van huis te zijn dan is dit zeilkamp ideaal. De ervaring leert dat de groepen wat kleiner zijn dan in de zomerweken. Mis je nog een paar punten van je CWO diploma? Ook dan is deze periode uitermate geschikt om voor je zomervakantie kamp je kennis bij te schaven!

Klik hier om je in te schrijven voor Hemelvaart of Pinksteren

Meiweek – Meivakantie
De meivakantie is de eerste periode van het seizoen van onze zeilschool. Het pand is in de winter geschilderd, de boten zijn gepoetst. Kortom wij zijn klaar voor het nieuwe zeilseizoen. In deze week vindt ook de instructeursopleiding plaats. Een super leerzame week waarin alle disciplines worden aangeboden. Zeker een week voor de diehard zeiler want het kan nog best fris zijn. De openhaard staat aan wanneer je het water af komt en de piano klinkt door het hele pand. Waar wacht je nog op?

Lijkt jou de meiweek wel wat? Klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Hoogseizoen - Zomervakantie week 28 tm 35
8 weken lang zomervakantie. Het kan niet op! Genieten van het mooie weer. De leuke instructeurs, het toffe kamplied, het lekkere eten en natuurlijk sportief bezig zijn op het water. Cursisten kunnen zowel thuis (extern) als op de zeilschool overnachten (intern). Wil je mee doen met het avondprogramma en diner maar wel thuis slapen dan kan dat ook (extern +).

Wat wil je nog meer? Bij onze zeilschool ben je aan het het juiste adres voor alle type watersport. Wacht niet te lang met inschrijven want de eerste weken zijn zo vol.

Meer informatie en inschrijven.

Herfstweek - Herfstvakantie
Vind jij het leuk om met een stevige wind in de zeilen te varen of windsurfen? ’s Avonds te genieten bij de openhaard met muziek en warme chocolademelk? En wil jij bij de laatste horen die gaat zeilen op de Kagerplassen voordat het echt winter wordt… Kom dan in de herfstweek! Er geldt een aantrekkelijke korting als je al eerder dit jaar op kamp bent geweest.
Privéles
Wil je graag specifiek trainen op een bepaalde boothandeling of meer ervaring hoe te handelen met bepaalde weertypes. Of wil je graag nog sneller vooruit? Boek dan een privéles bij één van onze instructeurs. 

 

Beschikbaarheid zeilschool de Kaag Jeugdcursussen

Wij proberen dit overzicht zo actueel mogelijk te houden. Is de les of week van uw keuze groen dan hebben wij nog voldoende beschikbaarheid, is deze geel dan is deze bijna vol en kan het zijn dat dat uw keuze in de tussentijd vol is geraakt. Is uw keuze rood dat zitten wij voor dat programma helaas helemaal vol. Neemt u contact met ons op via 0252-544333 om te kijken naar de alternatieven bij Watersport Academy De Kaag.

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO