De Kaag al 65 jaar nummer 1

“De Kaag, A place to create memories since 1952” In ruim 65 jaar hebben wij meer dan 200.000 mensen kennis mogen laten maken met de watersport. Je eerste zeilkamp, gave zomerkampen voor jeugd, waterskiën, zeillessen voor volwassenen, gave bedrijfsuitjes, teambuildingsweekenden, trouwen op het water… alles kan op de Kaag.

Lees verder

De Gaafste kampen

Wil jij voor het eerst in je Optimist stappen? In de trapeze staan op een van de gave tweemans zwaardboten, planeren of je windsurfboard of het zeilen combineren met elke dag waterskiën en wakeboarden? Alles kan op de Kaag. Elk jaar zijn er ruim 1000 jongeren die de weg weten te vinden naar de leukste plek van Nederland. Een week op de Kaag is een ervaring die je nooit meer vergeet. Daarom komen de meesten elk jaar weer terug en zijn de meeste instructeurs zelf bij ons begonnen als cursist.

Of je nu gaat zeilen, surfen of wakeboarden, onze instructeurs zorgen ervoor dat jij op het water de mooiste tijd van je leven hebt. Maar dat is niet alles, ook naast het zeilen is zeilschool de Kaag de gaafste plek. Dansen op disco dinsdag, met de tokkelbaan over het water, BOMMETJE en iedereen die bij ons blijft slapen mag sowieso een keer waterskiën. Of je nu alleen komt of met vrienden binnen no time maak je op zeilschool de Kaag vrienden voor het leven! “A place to create memories”

Lees verder

     

Het breedste aanbod

Bij ons kun  je niet alleen in een Optimist of een kielboot zeilen. We hebben een zeer uitgebreide vloot! Kan je niet kiezen? Wij hebben een speciale keuzehulp ontwikkelt met informatie over alle soorten boten en programma’s. De Keuzehulp

  • Zwaardboten Optimist, Laser Bug, RS Tera en O’pen Bic, Laser Pico RS Feva, RS Quest, Topaz Vibe, Laser
  • Multihulls; Topaz CX 12/14/16 en de WETA Trimaran
  • Kielboten: 16m2 en polyvalk
  • Windsurfen
  • Watersportkamp met Botter, SUP, kayak, waterski, Mini-Ji, valk etc.
  • Extremecamp; Waterskiën, Wakeboarden, Flyboarden en Trimaran zeilen

Lees verder

Check de beschikbaarheid

Onze kampen en zeilcursussen zijn erg populair en de eerste programma’s zijn vaak al in januari volgeboekt!

Wil je direct een plek reserverenom zeker te zijn van een plekje? Follow the link

Eerst even kijken naar de beschikbaarheid van dit jaar kan natuurlijk ook. Follow the link

 

 

 

Lees verder