De Kaag al 65 jaar nummer 1

“De Kaag, A place to create memories since 1952” In ruim 65 jaar hebben wij meer dan 200.000 mensen kennis mogen laten maken met de watersport. Je eerste zeilkamp, gave zomerkampen voor jeugd, waterskiën, zeillessen voor volwassenen, gave bedrijfsuitjes, teambuildingsweekenden, trouwen op het water… alles kan op de Kaag.

Lees verder

     

De Gaafste kampen

Wil jij voor het eerst in je Optimist stappen? In de trapeze staan op een van de gave tweemans zwaardboten, planeren of je windsurfboard of het zeilen combineren met elke dag waterskiën en wakeboarden? Alles kan op zeilschool de Kaag. Elk jaar zijn er ruim 1000 jongeren die de weg weten te vinden naar de leukste plek van Nederland. Een zomerkamp op de Kaag is een ervaring die je nooit meer vergeet. Daarom komen de meesten elk jaar weer terug en zijn de meeste instructeurs zelfs bij ons begonnen als cursist.

Of je nu gaat zeilen, surfen of wakeboarden, onze instructeurs zorgen ervoor dat jij op het water de mooiste tijd van je leven hebt. Maar dat is niet alles, ook naast het zeilen is zeilschool de Kaag de gaafste plek. Dansen op disco dinsdag, met de tokkelbaan over het water, BOMMETJE en iedereen die bij ons blijft slapen mag sowieso een keer waterskiën. Of je nu alleen komt of met vrienden binnen no time maak je op zeilschool de Kaag vrienden voor het leven! “A place to create memories” Overtuigd? Schrijf je gelijk in

Lees verder