shutterstock_59324302.jpg

Ben jij klaar voor 2024?!

Welkom bij De Kaag

Waterport Academy De Kaag is hét watersportcentrum in de randstad. Gelegen op Kaageiland en omringd door de prachtige Kagerplassen is deze locatie een begrip in Nederland. Al 70 jaar wordt in praktisch elke tak van watersport lesgegeven. Dit gebeurt onder leiding en toezicht van CWO gekwalificeerde instructeurs (commissie watersport opleidingen).

Sinds 1952 is De Kaag al drie generaties lang “A place to create memories”. Op onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen en watersporten. En alle vrienden, verbrande neuzen en mooie dagen die daarbij horen.

Zomerkampen voor de jeugd zijn de specialiteit van “De Kaag”. Er is een heel divers aanbod van boten waaruit de kinderen kunnen kiezen, van jong tot wat ouder, voor ieder wat wils.

Naast zeilen kan je ook terecht bij Watersport Academy De Kaag voor o.a. windsurfen, waterskiën, wakeboarden en vanaf dit seizoen ook FOILEN in meerdere vormen. Dit is slechts een greep uit ons aanbod, wij informeren u graag via de website, telefonisch of via de mail over de mogelijkheden.

Ook voor bedrijven bieden wij een watersport-programma op maat inclusief een heerlijke lunch of BBQ.

Wij zien ook jou graag op De Kaag!

Nieuw: Mini catamaran vanaf 8 jaar!

Nieuw: Mini catamaran vanaf 8 jaar!

Sinds kort liggen er nieuwe boten in onze haven, de Hobie Catsy! Deze jeugdcatamaran is speciaal voor de jongste en snelste zeilers! Het kamp is vanaf 8 jaar voor kinderen met minimaal een CWO diploma.

Ben jij klaar voor een week vol actie, water en snelheid en vind je het leuk om samen op een boot te zitten? Boek dan nu jouw kamp in de mini catamaran, voor de mei-, zomer- of herfstvakantie!


“A place to create memories.”

Kijk! De LIVE Instagram feed van ons seizoen tot nu toe!

Nieuwsgierig naar onze locatie?

Kom binnen en doe de tour! Neem een kijkje in onze accommodatie waar wij ruimte hebben voor wel 85 personen die langs komen voor schoolkampen, vergaderingen, bruiloften en ga zo maar door. Centraal gelegen in de randstad op Kaageiland hebben wij ook een groot terras in de achtertuin met uitzicht op de haven en het water.

 

Veiligheid en kwaliteit staan voorop!

Veiligheid staat bij ons bovenaan. Zowel fysieke als mentale veiligheid staat aan de basis van elk plezier en leer-ervaring.

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen en cursussen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat u of uw kind een onvergetelijke ervaring krijgt zowel op het water als op de kant.

Wat doen wij onder andere:

  • Er is 24/7 toezicht en een aanspreekpunt

  • Tijdens de kampweek krijgen alle kamers hun eigen kamerpapa of mama

  • Zwemvest dragen is verplicht!

  • Stafteam behaald jaarlijks hun BHV diploma

  • Motorboten voorzien van een veiligheid-propeller rond de motor

Voor een uitgebreider overzicht zie onze pagina rondom veiligheid.

Schrijf je in

Ontvang aankondigingen en ander leuk nieuws over De Kaag