Flyboarden

Flyboarden
Deze spectaculaire watersport is een ware beleving! Door de waterkracht vlieg je de lucht in, soms wel tot zes meter hoogte. Het flyboard kan je ook wel vergelijken met een snowboard of wakeboard. Het board zit aangesloten met een slang aan  de waterscooter, deze waterscooter zorgt voor waterkracht waardoor het flyboard omhoog wilt.  De instructeur bepaalt de kracht waarmee je omhoog spuit en kan hierdoor in elke situatie reageren.

Het flyboarden geeft je een enorme kick en een gevoel van vrijheid! Moeilijk is het zeker niet. Iedereen kan het leren! De instructeur zal de waterkracht in het begin rustig opbouwen waardoor je gevoel met het flyboard krijgt en stabiliteit kan vinden. Binnen 10 minuten heb de basistechnieken van het flyboarden onder de knie.

Flyboarden is de perfecte invulling tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag of om gewoon eens te gaan proberen op een mooie zomeravond.

Jetpack
Op dezelfde manier aangedreven als het flyboard kan je met de jetpack over het water vliegen. De jetpack is een apparaat dat op je rug gedragen wordt. Aan beide zijde zitten handgrepen waarmee je als het ware kan sturen. Zo vlieg je over het water van links naar recht en kan je als een dolfijn het water induiken. Ook hiervoor geldt dat helmen, zwemvesten, wetsuits en materiaal verzorgt worden.

Wil je deze stoere activiteiten proberen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO