BLOB

Ook wel bekend als bommetje, lanceer je vrienden door de springen vanaf een toren op het mega grote blauwe luchtkussen.

Blob “springen” is een ware extreme ervaring. De Blob, een springkussen op het water, brengt een hoop lol in de groep. Vanaf de springplank spring je alleen of samen op de Blob en lanceer je je vriend of collega het water in. Op de oude veerpont loop je via de wenteltrap omhoog naar het kraaiennest, hier kan je je mentaal voorbereiden en van het prachtige uitzicht genieten. Als je er klaar voor bent kan je de springplank oplopen om de sprong te wagen! Je kunt er op springen om zelf gelanceerd te worden maar ook om iemand te lanceren. Houd je camera gereed!

Lanceirng Blob Kaag

Dit programma wordt uiteraard begeleid door onze ervaren instructeurs. Het gebruik van helmen en zwemvesten is verplicht en uiteraard verzorgen wij deze. Indien nodig verzorgen wij ook wetsuits. Het Blob springen is leuk om te combineren met andere natte programma’s zoals het SUPpolo’en, Flyboarden of waterskiën/wakeboarden.

 

Prijzen:

De Blob is te huur inclusief springtoren, zwemvesten helmen en begeleiding.

Kosten voor een dagdeel € 600,- en € 900,- voor de hele dag. Voor reserveringen bel 0252-544333 of mail ons info@dekaag.nl.

Blob Kaag

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO