Waterskiën & Wakeboarden

Algemeen

‘De Kaag’ Watersport Academy geeft al ruim 50 jaar waterski-instructie. Onze Correct Craft Ski Nautique’s zijn uitgerust met een hulpstang (boom) naast de boot, hebben een 343 PK PCM Marine Engine en watertanks. De tanks zijn ideaal voor het maken van een grotere golf voor de ervaren wakeboarders.

De ‘boom’ maakt het eenvoudig te leren skiën. Daarnaast kan onze stuurman, bij het gebruik van deze ‘boom’, rustig communiceren met de leerling zodat directe instructie mogelijk is. Ook voor kinderen is dit dé manier om het waterskiën onder de knie te krijgen!

Waterski en Wakeboard kamp voor jeugd tot 18 jaar!

In de zomervakantie weken kun je ook een hele week op waterski/wakeboardkamp op de Kaag? Gaaf? Jazeker, lees hier snel verder.

Mogelijkheden

U kunt bij ons instructie krijgen in de volgende disciplines; wakeboarden, combo-skiën, monoskiën, slalom-skiën, kneeboarden en blootvoeten.

Voor wakeboarders is een skylon (hoge skipaal)aanwezig.
Wetsuits en zwemvesten worden door ‘De Kaag’ ter beschikking gesteld. Douches en kleedruimte zijn op de accommodatie aanwezig. Natuurlijk kunt u het skiën combineren met de overige faciliteiten van ‘De Kaag’ zoals bijvoorbeeld een barbecue of drankje aan de scheepsbar of op het terras.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Er mag niet geskied worden op de plas, vanwege de plaatselijke politieverordening, op zondag tussen 11.00 en 18.00 en op Hemelvaartsdag. In de maanden juni, juli en augustus mag er niet gevaren worden met skiërs of wakeboarders op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 18.00. Wij zijn bereikbaar via info@dekaag.nl en op telefoonnummer 0252-544333

Prijzen

U bij ons kunt waterskiën of wakeboarden voor slechts €100,00 per uur.

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder