Wal staf gezocht

Voor ons zomerseizoen zijn we opzoek naar enthousiaste collega’s die ons wal team willen komen versterken.

De Kaag Watersport Academy is gelegen op Kaageiland, midden in de Randstad op 20 km van Amsterdam en 20 km van Den Haag. Wij zijn één van de grootste watersportcentra van Nederland met een twee vestigingen en bieden naast zeil en surfles ook sup,waterski, wakeboard en flyboard clinics. Deze programma’s kunnen geboekt worden met catering.

Wij zijn een seizoenbedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van watersportdagen, – en weken voor volwassenen en jongeren (vanaf 8 jaar) al dan niet met overnachting. Onze accommodatie beschik over 70 slaapplaatsen voor de gasten (jeugd herberg). Ons team (circa 10 tot 40 personen) bestaat uit sportieve, creatieve, enthousiaste, collega’s tussen de 20 en 45 jaar oud.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud.

Wanneer?

Beschikbaar vanaf de maand mei t/m augustus 2018.

Wat bieden wij?

Een leuke job in een sportieve omgeving. Je werkt samen met een jong en sportief team waarbij het vakantiegevoel voorop staat.
In je vrije tijd kan je lekker het water op. Woon je niet in de buurt? Bij ons intern verblijven behoort tot de mogelijkheden.

Lijkt jou dit een leuke vakantie job?
Neem dan contact met ons op!

E-mail: info@dekaag.nl
Tel: 0252-544333

 

 

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO