Schoolkamp

De Kaag Watersport Academy organiseert al ruim 60 jaar werkweken voor het hoger,- middelbaar,- en lageronderwijs. Onder leiding van Guido van Rijn (afgestudeerd docent aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding) worden er programma’s op maat geboden.

Aangepast aan de filosofie van een school kan een week in het teken staan van een kennismaking met de watersport, dan wel een verruiming daarvan of eventueel uitsluitend gericht zijn op entertainment. Het is mogelijk één of meerdere dagen te verblijven.
Wij zijn trots dat we een aantal gerenommeerde scholen tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Schoolvereniging Wolters, Rijnlands Lyceum, CIOS Haarlem, British School Nederland en het ROC Sport en Bewegen zijn daar voorbeelden van.

Bent u, als school, nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij ontvangen u graag voor een kennismaking op onze accommodatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan.

 

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder