Over ons

De Kaag is dé zeilschool uit de Randstad. Gelegen op Kaageiland en omringd door de prachtige Kagerplassen is deze locatie een begrip in de Nederland. Al ruim 65 jaar wordt in praktisch elke tak van watersport lesgegeven. Dit gebeurt onder leiding en toezicht van leraren lichamelijke opvoeding en opleiders van het CWO (commissie watersport opleidingen).

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 200.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste kamp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt.
Naast zeilen kan men ook terecht bij De Kaag voor o.a. windsurfen, waterskiën, wakeboarden. Dit is slechts een greep uit ons aanbod en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook voor bedrijven bieden wij een watersportprogramma op maat inclusief een heerlijke lunch of BBQ.

In 2002 heeft de oprichter (Lex van Rijn) zijn taken overgedragen aan zijn zoon Guido. Hij is nu verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Kaag Watersport Academy en Groepsaccommodatie. In 2017 hebben wij ons 65 jarig bestaan mogen vieren. Iets waar we trots op zijn. Wij hopen ook u eens te mogen begroeten op onze prachtige bijzondere plek.

 

‘De Kaag’ Watersport Academy

A place to create memories

Met vriendelijke groet,

Guido van Rijn

Wilt u meer informatie over zeilschool de Kaag? Neem gerust contact met ons op!

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO