Chef de Cuisine

 

De Kaag Watersport Academy is opzoek naar een organisatorisch talent met passie voor koken!

HBO werk/denk niveau – Full time

 

De Kaag Watersport Academy is gelegen op Kaageiland, midden in de Randstad op 20 km van Amsterdam en 20 km van Den Haag. Wij zijn één van de grootste watersportcentra van Nederland met een twee vestigingen en bieden naast zeil en surfles ook sup,waterski, wakeboard en flyboard clinics. Deze programma’s kunnen geboekt worden met catering.

Wij zijn een seizoenbedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van watersportdagen, – en weken voor volwassenen en jongeren (vanaf 8 jaar) al dan niet met overnachting. Onze accommodatie beschik over 84 slaapplaatsen voor de gasten (jeugd herberg). Ons team (circa 10 tot 40 personen) bestaat uit sportieve, creatieve, enthousiaste, collega’s tussen de 20 en 45 jaar oud.

Voor het seizoen van 2018 (mei tot en met september) zijn wij opzoek naar;

Een zelfstandig werkende collega die een klein team kan aansturen en kan koken.

 

De functie;

Dagelijks worden in onze keuken maaltijden bereid. Dit kan bestaan uit; ontbijt, lunch en diner. De groepen waarvoor gekookt wordt variëren van 20 tot en met 120 personen. Wij bieden geen a la carte. De meeste gasten eten wat de pot schaft maar natuurlijk wel lekker. Daarnaast verzorgen wij ook de catering voor grote bedrijfsevenementen waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Tevens dien je rekening te houden met dieetwensen of allergieën (op kleine schaal). Voor ons het belangrijker dat je het leuk vindt een lekkere maaltijd te serveren dan dat je daar daadwerkelijk een diploma voor bezit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop (ontbijt, lunch, diner maar ook huishoudelijke producten), het maken van de roosters en aansturen van circa 5 personen die assisteren in de keuken maar ook werken in de huishouding.

Je krijgt wekelijks je eigen taken opgedragen en er wordt verwacht dat je deze zelfstandig uit kunt voeren. Je bent op de hoogte van de HACCP regels en je werkt ook volgens deze regels. Daarnaast ben je allround inzetbaar en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent een absolute team-player die samen met het dynamische keukenteam de klus dagelijks weer geklaard krijgt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aannemen van jouw crew en stagiaires.

Wat vragen wij van jou?

Woonachtig in de directe omgeving of bereidt te zijn op onze accommodatie te verblijven.

Je vindt het niet erg om ook in het weekend te werken.

Affiniteit met watersport en het werken met kinderen.

Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit.

Creatief en flexibel om kunnen gaan met situaties die kenmerkend zijn voor een seizoenbedrijf.

 

Wat bieden wij jou?

Een contract voor een half jaar met een marktconform salaris.

Werk in een bijzondere dynamische omgeving waar je eigen ontwikkeling op het gebied van watersport niet in de weg staat.

De mogelijkheid te verblijven op onze accommodatie indien gewenst.

Een unieke plek/locatie in Nederland.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar info@dekaag.nl ten name van Martine van Rijn-Groenendijk – 0252-544333

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder