Schoolkamp

De Kaag Watersport Academy organiseert al ruim 60 jaar werkweken voor het hoger,- middelbaar,- en lageronderwijs. Onder leiding van Guido van Rijn (afgestudeerd docent aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Nederlands en Europees kampioen snowboarden, skiën en landzeilen) worden er programma’s op maat geboden.

Guido heeft 12 jaar geleden het bedrijf overgenomen van zijn vader, Lex van Rijn. Sinds de oprichting van De Kaag in 1952 hebben al vele scholen de weg naar De Kaag en het eiland gevonden.

Wanneer u een schoolreis of schoolwerkweek boekt bij De Kaag kiest u voor een persoonlijke organisatie waarin het contact met u centraal staat. Geen grote reisorganisatie met meerdere lagen en contactpersonen. Wij zijn dé specialist op het gebied van kinder en jeugdvakanties en bieden maatwerk vanaf 15 tot 250 personen.

U heeft bij ons één vast contactpersoon, onze instructeurs zijn allen CWO gecertificeerd. De dagelijkse leiding beschikt tevens over een BHV diploma.

Aangepast aan de filosofie van een school kan een week in het teken staan van een kennismaking met de watersport, dan wel een verruiming daarvan of eventueel uitsluitend gericht zijn op entertainment. Het is mogelijk één of meerdere dagen te verblijven.
Wij zijn trots dat we een aantal gerenommeerde scholen tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Schoolvereniging Wolters, Rijnlands Lyceum, CIOS Haarlem, British School Nederland en het ROC Sport en Bewegen zijn daar voorbeelden van.

Bent u, als school, nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij ontvangen u graag voor een kennismaking op onze accommodatie. 0252-544333

 

Referenties

Hieronder treft u een overzicht van de scholen die wij al jarenlang tot onze vaste bezoekers mogen rekenen;

Wolters Schoolvereniging

Kennemer Lyceum

ROC sport en bewegen, Amsterdam, Hilversum en Amstelveen

St. Joseph en St. Willibrord Lisse

RSV (Rotterdamse Schoolvereniging)

British School

Beatrix College Tilburg

Kievietschool Wassenaar

U kunt uw ervaring mailen naar info@dekaag.nl

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO