Mogelijkheden

Waterskiën en Wakeboarden

Met twee Ski Nautique’s staat plezier centraal, waterskiën, wakeboarden of kneeboarden alles kan. Voor de beginners hebben wij een speciale hulpstang (boom) naast de boot, succes

waterskiën en wakeboarden

gegarandeerd. Toch valt er altijd wel iemand en naar je collega’s kijken is misschien nog wel leuker dan zelf achter de boot te hangen.

Flyboarden

Naast het populaire Flyboard kunt u bij ons ook het nieuwe Zapata Jetpack uitproberen. Beide kunnen ook gcombineerd worden.

Zweef tot 10 meter boven het water aangedreven door een wa

terscooter met een ervaren instructeur.

Flyboarden

SUP polo

Naast het bekende en populaire SUPpen hebben wij vanaf 2016 een nieuwe exclusieve variant: SUP polo. In teams van 3 strijd je in toernooi verband tegen elkaar. Door de speciale wendbare maar toch stabiele planken en de peddelsSUP polo met een uitsparing voor de bal is dit spel snel, uitdagend maar ook voor de onervaren SUPper makkelijk te spelen.

 

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO