Zeilregatta

De Kaag Zeilregatta is het ideale evenement voor groepen van 15 tot ruim 100 personen. Sportief, competitief, leerzaam en gezellig! Rivaliteit gecombineerd met gezelligheid, daar draait het allemaal om. Wij varen met de Polyvalk. De Valk is een middelgrote open zeilboot.

25-800

Na het ontvangst met koffie en thee en een lekkere versnapering roept de wedstrijdleiding iedereen bij een. Na een korte skippersmeeting vertrekt iedereen naar de haven. Alle deelnemende schepen worden zelfstandig door de teams gevaren tijdens de zeilregatta. Wel is op ieder schip een instructeur aanwezig, deze kan waar nodig als vraagbaak dienen. Uiteraard zijn al onze instructeurs CWO gecertificeerd. Na een enerverende middag zeilen op de Kagerplassen keren de teams terug naar de thuishaven op de Kaag, waar een schippersborrel klaar staat in aan onze scheepsbar. De spanning stijgt, want wie is de winnaar? De volgorde van finishen is niet altijd bepalend voor de eindstand bij een zeilregatta, er kunnen nog protesten worden ingediend, die door de hoge heren van de jury in overweging genomen zullen worden. Onze wedstrijdleiding heeft de start en finish procedure nauwkeurig gevolgd en zal de winnaar bekend maken. En daar hoort uiteraard een prijs bij. Deze kunnen wij in samen spraak met u voor zorgen, of uiteraard kunt u deze zelf voor de teams verzorgen.

De bar is open en de goed verzorgde BBQ staat klaar. Want dit kan je wel gebruiken na zo’n spannende zeilregatta! Met een gezellig muziekje op de achtergrond wordt de avond voortgezet. Voor wie wil staat de Jacuzzi opgewarmd klaar!

Kosten: vanaf €70,00 per persoon
Wat krijgt u daarvoor?
-Compleet verzorgde en georganiseerde zeilregatta met wedstrijdleiding en prijsuitreiking
-Zeilles van CWO gecertificeerde instructeurs
-Schippersborrel
-Verzorgde BBQ in onze Haventuin
*exclusief drankjes bij de BBQ. Drank op nacalculatie of afkoop

Hier vindt u kort een voorbeeld hoe een zeilregatta programma er uit kan zien;
Ontvangst               13.00-13.30 Met koffie/thee en iets lekkers
Skippersmeeting 13.30-13.45 Uitleg wedstrijdbaan,startprocedure
Start wedstrijd     13.45-14.00 Start zeilregatta!
Wedstrijd zeilen  14.00-17.00 Spanning en sensatie….
Borrel                         17.00- 18.00 Borrel aan de Scheepsbar
BBQ                            18.00-20.30 BBQ en prijsuitreiking

Voor een zeilregatta geldt een minimaal aantal deelnemers van
15 personen. Uiteraard kan het zeilprogramma uitgebreid of gecombineerd worden met onze andere watersporten die wij te bieden hebben. Ook is het mogelijk te overnachten bij ons.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en denken dan ook graag met u mee voor een geslaagde dag voor uw collega’s, vrienden of familie of ander gezelschap.

 

 

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO