Informatie mogelijkheden bedrijfsuitjes

Mini Jacht’s
Ook zonder enige zeilervaring kunt u met de Miniji’s een regatta varen. “De Kaag” verzorgt de wedstrijdleiding en legt de banen uit. U bestuurt deze mini 12 meter jachten met uw voeten middels twee pedalen. Klik hier voor het filmpje van de Mini-ji.

Waterskiën
Uw eerste waterski-ervaring, die vergeet u niet meer!

‘De Kaag’ Watersport Academy geeft al ruim 50 jaar waterski-instructie. Onze Correct Craft Ski Nautique is uitgerust met een hulpstang (boom) naast de boot, heeft een 340 PK PCM Marine Engine en watertanks. De tanks zijn ideaal voor het maken van een grotere golf voor ervaren wakeboarders.

De ‘boom’ maakt het eenvoudig te leren skiën. Daarnaast kan onze stuurman, bij het gebruik van deze ‘boom’, rustig communiceren met de leerling zodat directe instructie mogelijk is. Ook voor kinderen is dit dé manier om het waterskiën onder de knie te krijgen! Klik hier voor het filmpje waterskiën aan de boom.

Botterzeilen
Wij zijn met recht trots op onze Bunschoter botter, de BU 112. Varend op dit 120 jaar oude voormalige vissersschip, waant u zich op de vroegere Zuiderzee en kunt u de zilte zeelucht al bijna opsnuiven. Of u nu actief mee wilt varen (zelf de zeilen hijsen, de zwaarden optrekken, zelf aan het roer) of liever vanaf het voordek in de zon het zwoegen van andere gadeslaat, zeilen op de Kagerplassen met de BU 112 is een unieke, onvergetelijke ervaring. De volledig van eikenhout gebouwde platbodem gaat regelmatig ’s winters voor onderhoud- en restauratiewerkzaamheden naar de werf in Spakenburg, waar de blikvanger en trots van onze vloot in goede handen is. Op deze werf (Nieuwboer) werd het schip in 1886 gebouwd. De schipper vertelt u tijdens de reis graag meer over de eigenaardigheden en geschiedenis van het schip. Het maximum aantal passagiers bedraagt 20 personen. Een dag of dagdeel op de BU 112 is ideaal als familiedag, teamuitje of bedrijfsevenement. Uiteraard kunt u ook de catering volledig aan ons overlaten. Voor vertrek bieden wij u koffie met een stevige koek of heeft u liever een uitgebreide picknick – lunch of BBQ bij terugkomst? Wij maken graag een passend programma.

Kielbootzeilen
Gezellig met zijn vieren in een 16m2 of Valk.
Ideale boot om de eerste beginselen van het zeilen onder de knie te krijgen maar ook om de omgeving vanaf het water te verkennen. Ook kunnen wij voor u een regatta (zeilwedstrijd) organiseren. Met uw eigen schippers of met instructeurs van De Kaag. Klik hier voor een wedstrijd filmpje met de 16 m2.

Kanovaren
Ontdek met een groep de kleine slootjes en eilandjes van de Kagerplassen. Alleen, met z’n tweeën  of met z’n tienen in een kano, wij bieden meerdere mogelijkheden. Of wilt u liever een wedstrijdje polokanoën? Klik hier voor een filmpje.

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO