Extreme

GO EXTREME!

Voor een actieve en spectaculaire dag waarbij iedereen onze extreme gave watersporten zal ervaren is ons GO EXTREME programma het perfecte bedrijfsuitje. Zo kan er worden gewaterskied of gewakeboard, flyboarden en als kers op taart het Blob springen!

Waterskiën doen we achter onze Ski-Nautique met elk een 343 PK PCM Marine Engine en watertanks. De Ski-Nautique is voorzien van een boom (hulpstang). Deze boom maakt het zó eenvoudig dat je de eerste dag al instaat bent te waterskiën, zelfs al heb je het nog nooit gedaan! Een ander voordeel van deze boom is dat je goed met je instructeur kan praten en zo nog sneller zijn/haar tips kan volgen. Zodra dit goed gaat word je door de instructeur begeleid naar de kabel waarmee je achter de waterskiboot zal gaan waterskiën of wakeboarden. Natuurlijk kunnen ervaren waterskiërs en wakeboarders gelijk starten achter de boot! Vanaf ons waterski-vlot worden collega’s of vrienden aangemoedigd wanneer ze hun kunsten op de latten vertonen. Voor het waterskiën worden wetsuits en zwemvesten verzorgd.

Flyboarden is een nieuwe en spectaculaire manier van watersporten. Je wordt als het waren uit het water omhoog gespoten en vliegt tot meters boven het water. Het flyboard zit met een lange slang verbonden aan de jetski. De instructeurs zitten op de jetski en regelen de waterkracht. Zij bepalen hoe hoog en hoe snel je vliegt, dus het is een veilige ervaring. Het leuke van flyboarden is dat iedereen het vrij snel onder de knie heeft. Uiteraard zijn alle programma’s onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs. Wij verzorgen wetsuits, helmen en zwemvesten.

Blob “springen” is een ware extreme ervaring. De Blob, een springkussen op het water brengt een hoop lol in de groep. Vanaf de “duikplank” spring je alleen of samen op de Blob en wordt je gelanceerd in het water. Tevens is dit programma onder begeleiding van ervaren instructeurs. Uiteraard zorgen wij voor helmen, zwemvesten en indien nodig wetsuits.

Na een dag actief op het water gaat de scheepsbar op onze gezellige accommodatie open voor een borrel, terwijl op de achtergrond muziek aan staat, in onze haventuin wordt in de tussentijd een heerlijke BBQ voorbereidt. Voor wie even wil ontspannen, staat onze jacuzzi opgewarmd klaar in de haventuin.

Het GO EXTREME programma is mogelijk vanaf 15 personen. Mochten er in de groep minder fanatieke extremers zijn dan zorgen wij dat ook zij ook leuke dag op het water hebben.
Hebben wij u interesse gewekt met ons GO EXTREME programma neemt u dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag uw wensen en stellen een offerte voor u samen.

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO