Arrangementen

  • Met trots zijn wij inmiddels in het bezit van 2 Correct Craft Ski Nautique’s,uitgerust met een hulpstang naast de boot en een 343 PK PCM Marine Engine.

Watersport Academy “De Kaag” is de ideale uitvalsbasis om met een groep eens iets anders te gaan doen. Of het nu voor een bedrijfsuitje is of voor een gezellige familiedag, “De Kaag” biedt u een breed assortiment. Want wat werkt er nu beter om de teamspirit te versterken dan met elkaar in hetzelfde ‘schuitje’ te zitten?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het houden van trainingen, vergaderingen en brainstormsessies. Ook meerdaagse programma’s zijn mogelijk bij “De Kaag”. Wij ontvangen u graag op onze sfeervolle Kaaglodge.

Sportieve activiteiten op het water, gecombineerd met een gezellige barbecue of borrel aan de scheepsbar. Relaxen op het zonnedek van de BU112 (onze platbodem uit 1886), in een wetsuit achter de Ski Nautique of samen met uw familie of collega’s verschijnen aan de startlijn van het wedstrijdveld. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak zelf een keuze uit ons aanbod of bespreek uw eigen wensen en ideeën met de crew van “De Kaag”.

ZEILREGATTA & BBQ
Daag uw collega’s uit! Na het lesblok van 2 of 3 uur verschijnt u met uw team aan de startlijn. Hier wordt een zogenoemd 10-minutensein gegeven door de wedstrijdleiding. De deelnemende teams hebben dan 10 minuten de tijd om de startposities in te nemen. Wanneer het start sein klinkt, moeten alle zeilen door de teams worden bijgezet. De regatta gaat van start! Lees verder »
BOTTERZEILEN & CAPTAINS DINNER
Wij zijn met recht trots op onze Bunschoter botter, de BU 112. Varend op dit ruim 120 jaar oude voormalige vissersschip, waant u zich op de vroegere Zuiderzee en kunt u de zilte zeelucht al bijna opsnuiven. Of u nu actief mee wilt varen (zelf de zeilen hijsen, de zwaarden optrekken, zelf aan het roer) of liever vanaf het voordek in de zon het zwoegen van anderen gadeslaat, zeilen op de Kagerplassen met de BU 112 is een unieke, onvergetelijke ervaring. Lees verder »

GO EXTREME!

Actie, stoer, gaaf, fun en snel! Dat zijn de kernwoorden voor een dag Extreme watersporten bij de Kaag. Tijdens een dag Extreme watersporten ga je met ons mee waterskiën, wakeboarden, trimaran zeilen, Flyboarden en als afsluiting van de dag ligt de ‘Blob’ (springkussen met bommetje op het water) voor jullie klaar. Lees verder »

De Kaag Martien

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder

Zeilschool HISWA Zeilschool CWO