Groepsaccommodatie

De Kaag Watersport Academy en Groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie, midden in de Randstad, is alleen per pont (24 uur per dag) bereikbaar. Op het eiland bevinden zich o.a. een sportveld en een kaasboerderij. Er is een speeltuin op slechts 200 meter afstand van de accommodatie. Ook kunt u hiervandaan uitstapjes maken naar de Keukenhof, het bos of het strand. Maar ook naar steden als Amsterdam, Leiden of Den Haag. Dit alles binnen een straal van 20 km!

Bekijk hier onze accommodatie

De voorzieningen
De accommodatie is verdeeld in een gemeenschappelijke ruimte met piano, een knusse open haard en bar. De eetzaal is ingericht voor 90 personen. Ook is er een recreatiezaal met o.a. een tafeltennistafel, grootbeeld TV, DVD, video en disco-installatie. In de zaal is een beamer en whiteboard beschikbaar zodat deze ook door kleine groepen gebruikt kan worden als vergaderzaal. Tevens is er een ruime, met professionele apparatuur ingerichte keuken. En aan de achterkant van de accommodatie ligt de sfeervol ingerichte tuin, direct aan de haven en voorzien van een verwarmde jaccuzzi met uitzicht over de Kagerplassen. Daarnaast zetten we graag de sauna voor u aan om lekker te ontspannen.

De slaapvertrekken
De slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en zijn verdeeld in 2 x tweepersoonskamer (1 stapelbed) 2x vierpersoonskamers, met eigen douche, toilet, enkele bedden en balkon op het zuiden, 8 vierpersoonskamer, 3 zespersoonskamer en 1 achtpersoonskamer.
Op de afdelingen zijn gezamenlijke douches en sanitaire voorzieningen.

De mogelijkheden
Onze accommodatie biedt overnachtingsmogelijkheden op basis van zelfverzorging (november tot en met april) of geheel verzorgd (mei tot en met oktober). In de maand april zijn er meerdere mogelijkheden waar wij u graag over informeren. Het is een uitstekende accommodatie voor trainingen, repetities van bijvoorbeeld toneel- of zangverenigingen, een familiereünie, clubmeeting etc. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om uw evenement aan te vullen met de diverse watersportprogramma’s die De Kaag u kan bieden. Kijkt u daarvoor onder het kopje Bedrijfsuitjes.

Mocht u speciale wensen hebben of geadviseerd willen worden, neemt u dan contact met ons op, telefonisch 0252 544 333 of per mail info@dekaag.nl. Uiteraard bent u, na afspraak, altijd welkom op onze locatie!

Voor studentenverenigingen en voetbalclubs biedt onze accommodatie helaas geen mogelijkheden tot verhuur.

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder