Bedrijfsuitje

  • Met trost zijn wij inmiddels in het bezit van 2 Correct Craft Ski Nautique’s,uitgerust met een hulpstang naast de boot en een 343 PK PCM Marine Engine.

Bedrijfsuitje aan het plannen? Op zoek naar een centraal gelegen informele vergaderlocatie? Afsluit/kennismakingsweek of actieve dag met uw leerlingen of collega’s ? Dan bent u hier aan het goede adres. Wilt u vrijblijvend informatie aanvragen, vul het contactformulier onder aan de pagina in.

Bekijk hier het filmpje wat gemaakt is tijdens het evenement dat wij voor AT Kearney hebben georganiseerd in 2014.

De Kaag is al 65 jaar de specialist in bedrijfsuitjes en werkweken op het water, op een unieke locatie midden in de Randstad. Ook verhuren wij onze ruime informele groepsaccommodatie als volledig verzorgde vergaderlocatie met mogelijkheden om te overnachten. Wilt u een combinatie van beide, ’s ochtends in meerdere groepen brainstormen in onze verschillende ruimtes, een presentatie voor de hele groep op een van onze schermen, lunchen en daarna een actief programma op het water? Alles is mogelijk bij ons. Wij bieden programma’s voor groepen van 8 tot 250 personen al vanaf € 19,95 per persoon.

Vraag snel vrijblijvend informatie op:

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder