Zeilen in de O’pen Bic

De O’pen Bic is een spectaculaire jeugdboot voor de gevorderde jeugdzeiler. Deze super machine zorgt voor een hoop spektakel op de plas en is ideaal voor deelnemers vanaf circa 11 jaar. Ben je nog geen 11 en wil je toch graag in de O’pen Bic? Dat kan! Wanneer je CWO jeugdzeilen 2 eenmans in je bezit hebt kan je ook de overstap maken. Zien we jou dit jaar scheuren over de Kagerplassen in deze super stoere boot?

Dagtocht
Op donderdag kiezen onze bootjes met hun schippers met hun O’pen Bic het ruimere sop! Of leggen we de boeien uit voor een echte wedstrijd. Uiteraard maak je voor vertrek een lunchpakketje klaar en nemen de instructeurs voldoende drankjes en lekkers voor je mee. Wie weet sta jij ‘s avonds wel op het ere podium!

Programma
De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?

Thuis slapen in je eigen bed? Dat is voor onze jongere gasten geen probleem! Bij ons kan je ook extern deelnemen aan het zeilkamp. Wij halen je elke ochtend tussen 09.00 en 09.15 uur op bij de pont. Tussen de middag kan je lekker met ons mee eten op de zeilschool en tussen 17.30 en 17.45 kunnen je ouders je weer ophalen bij de pont of als je wilt om 20.30 na het avondprogramma. Op vrijdagavond sluiten wij de week af met een heerlijke barbecue in de tuin gevolgd door de bonte avond en een discofeest!

De kinderen zijn voortdurend onder begeleiding zowel aan de wal als op het water. Het gaat erom dat zowel de ouders als de kinderen een onbezorgde week hebben. Voldoende nachtrust is een must! Zodat overdag iedereen weer fit het water op kan gaan. Het meebrengen van een zwemvest is niet nodig, deze wordt door “De Kaag” ter beschikking gesteld.