Zeilen in de Laser Bug

Nadat 50 jaar geleden de Optimist bedacht is, is deze uitgegroeid tot het meest populaire jeugdbootje ooit. De Optimist is zelfs de grootste wedstrijdklasse. Echter het innoverende bedrijf Laser heeft onlangs de Bug ontworpen. De Bug is een modern jeugdbootje waarvan wij veel verwachten! De Bug is net iets meer toegesneden op de wensen van deze tijd wat betreft jeugdzeilen! Heb jij al meer ervaring in de Optimist en ben je 9 jaar of ouder, dan is de Laser Bug misschien wel iets voor jou! Lijkt dit je wat, schrijf je dan snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken!
 Uiteraard wordt je begeleid door onze ervaren, CWO-gediplomeerde instructeurs. We varen op een rustig deel van de Kagerplassen, de Eijmerspoel, direct tegenover de accommodatie. Na een week is het mogelijk om zelf te zeilen en een CWO-diploma halen. Natuurlijk leer je ook wat van de theorie.

Dagtocht
Op donderdag kiezen onze bootjes met hun schippers, als het weer het toelaat, het ruimere sop! Of we leggen de boeien uit voor een echte wedstrijd. Uiteraard maak je voor vertrek een lunchpakketje klaar en nemen de instructeurs voldoende drankjes en lekkers voor je mee. Wie weet sta jij ‘s avonds wel op het ere podium!

Zeilen in de Laser Bug doe je alleen, maar eenmaal terug op het vlot ben je gezellig met een hele groep.

Zeilen in de Laser Bug doe je alleen. Maar je bent altijd met een gezellig groep!

Programma
De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?

Thuis slapen in je eigen bed? Dat is voor onze jongere gasten geen probleem! Bij ons kan je ook extern deelnemen aan het zeilkamp. Wij halen je elke ochtend tussen 09.00 en 09.15 uur op bij de pont. Tussen de middag kan je lekker met ons mee eten op de zeilschool en tussen 17.30 en 17.45 kunnen je ouders je weer ophalen bij de pont of als je wilt om 20.30 na het avondprogramma. Op vrijdagavond sluiten wij de week af met een heerlijke barbecue in de tuin gevolgd door de bonte avond en een discofeest!