Windsurfen

Windsurfen… deze rasechte watersport is duidelijk weer in de lift! Ben jij die stoere jongen of meid die klaar is voor actie… Dan is windsurfen echt wat voor jou! Wij hebben diverse merken en materialen zodat iedereen uit de voeten kan. Vooral de nieuwe Starboards zijn helemaal te gek!

Ben je net begonnen met deze sport dan helpen wij je graag op weg met de juiste instructies. Vanaf onze eigen “surfing beach” leren onze cracks (CWO instructeurs) je zo snel mogelijk zelfstandig surfen. Nadat je de basisvaardigheden zoals evenwicht, windroos en het optuigen onder de knie hebt, kan je beginnen aan het echte werk. Dan zal het niet lang meer duren of je bent verslaafd aan deze super sport. Planeren over het water, beach-, en waterstart, power gijpen of zelfs springen…

Check hier de moves van onze surf instructeur Floris!

Programma

De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?