Watersportkamp

Wat nou als je graag op het water wilt zijn maar je nog niet zo goed weet wat je wilt doen.. of als alleen zeilen niet genoeg is en je alles mee wilt maken! Dan is het watersportkamp van “De Kaag” de perfecte keuze en oplossing! Dit is de manier om er achter te komen welke sport je het meeste aanspreekt. Windsurfen, kanovaren, botterzeilen, waterskiën, catamaran of miniji’s en kielbootzeilen. Door het ruime aanbod van “De Kaag” zit er altijd wel iets bij waarvan je helemaal uit je dak gaat! Schrijf je snel in!

Botterzeilen
Lekker zonnen op het dek van onze BU 112, een 130 jaar oude platbodem. Of help je liever de schipper en ervaar je hoe het is om met een groot oud houten schip te varen. Natuurlijk gaan al je vrienden mee.

Catamaran/ Miniji’s
Lekker in de trapeze over het water suizen op één drijver. Of bestuur je liever een mini 12 meter jacht met je voeten. Het kan allemaal en één ding is zeker je verveelt je geen moment!

Windsurfen
Leer de basisprincipes van deze coole sport!
 Nadat je de basisvaardigheden zoals evenwicht, windroos en het optuigen onder de knie hebt, kun je beginnen aan het echte werk. Dan zal het niet lang meer duren of je bent verslaafd aan deze super sport.

Waterskiën
Je eerste waterski ervaring, die vergeet je je hele leven niet meer! Met de ski-nautique scheur je over het water. Deze boot is voorzien van een boom (hulpstang). De boom maakt het zo eenvoudig dat je binnen no-time met je voeten op het water staat.

Kielbootzeilen
Gezellig met zijn vieren in een valk. Een ideale boot om de eerste beginselen van het zeilen onder de knie te krijgen, maar ook om de omgeving op het water wat beter te verkennen.

Kanovaren
Ontdek met je groep de kleine slootjes en eilandjes van de Kagerplassen.

SUP
Stand up paddle boarden is een nieuwe rage maar alleen maar peddelen wordt toch saai, daarom kan je bij ons SUPpolo’en, de peddels zijn zo ontworpen dat je er al staand de bal mee kan gooien, win jij met je team de zomercompetitie?
Programma
De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?