Trainingsweek

Wil je graag je graag je CWO III halen? Als je tenminste 15 bent en je CWO II al hebt gehaald in de kielboot, zwaardboot of binnen het windsurfen dan kun je  hier het beste aan werken in een trainingsweek. Heb je wel de noemenswaardige zeilervaring alleen nog niet de diploma’s? Neem dan contact op met ons team via info@dekaag.nl om te overleggen of je kwalificeert.

Als je graag verder wilt en echt zelfstandig met alle condities wilt leren zeilen. Of als je de ambitie hebt om ons leuke enthousiaste instructeursteam te komen versterken kun je dit het snelste bereiken in een trainingsweek. In de trainingsweek wordt er meer zelfstandigheid en initiatief van je verwacht zodat je het meeste kunt halen uit de uren op het water, de trainers willen jou graag zo snel als mogelijk naar een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Natuurlijk is deze week ook gezellig. Je maakt in deze weken vaak vrienden voor het leven. Als je aan het einde van de week op het niveau zit waarop wij denken dat je kans maakt om je CWO III of IV te halen. Dan wordt er op de afsluitende zaterdag een praktijk examen gevaren. Naast het praktijkexamen wordt er ook een theorie-examen afgenomen de laatste zaterdag.

Een theorie-examen mag je altijd doen. Of je praktijkexamen vaart is dus niet zeker. Uiteraard willen we iedereen die kans maakt graag laten varen. Als we door de weersomstandigheden geen examens kunnen varen zullen we in overleg naar een alternatief kijken.