Jeugdcatamaran

In de afgelopen jaren heeft Topper International (de ontwerper en bouwer van deze boot) met succes de Topaz 14 Xtreme, Topaz 14 en Topaz 16 catamaran gelanceerd. Daarom is het nu tijd voor hun nieuwe paradepaardje! Wij zijn trots dat we als zeilschool nu ook deze boten kunnen aanbieden.

De TOPAZ 12 is de kleinste jeugdcatamaran. Deze is ontworpen om catamaranzeilen ook voor de jeugd (9 tot en met 12 jaar) mogelijk te maken! Enige ervaring met zeilen of op het water is wel een pré. Daarnaast hebben wij vanaf 2018 ook de Topaz 14CX in ons assortiment voor de 12-14 jarigen.

De Topaz 12, net als haar grote zussen de 14 en 16, werd mede ontworpen door de legendarische catamaran zeilers en ontwerpers Yves Loday en Robert White. De Topaz 12 ziet er verzorgd uit. Heeft een enorme stabiliteit  in de rompen met veel volume in de boeg om de zeilers een echt zelfverzekerd gevoel aan het roer te geven. En het is natuurlijk ook leuk om met zn tweeën aan boord van deze jeugdcatamaran te stappen!

Wil je eens een andere boot uitproberen met 2 drijvers ipv een kiel of een zwaardboot. Wacht dan niet te lang met inschrijven!

Programma
De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?

Thuis slapen in je eigen bed? Dat is voor onze jongere gasten geen probleem! Bij ons kan je ook extern deelnemen aan het zeilkamp. Wij halen je elke ochtend tussen 09.00 en 09.15 uur op bij de pont. Tussen de middag kan je lekker met ons mee eten op de zeilschool en tussen 17.30 en 17.45 kunnen je ouders je weer ophalen bij de pont of als je wilt om 20.30 na het avondprogramma. Op vrijdagavond sluiten wij de week af met een heerlijke barbecue in de tuin gevolgd door de bonte avond en een discofeest!