Extremekamp

Go Extreme! Boys en Girls, its time for action! Vind jij het niet erg om nat te worden? Krijg je pas echt een kick als je over het water suist en de spetters om je oren vliegen? Meld je dan aan bij “De Kaag” Watersport Academy voor een weekje extreme kamp!

Wat staat je te wachten?  Wakeboarden, waterskien, catamaran, trimaran zeilen en flyboarden. Elke dag ziet het programma er weer anders uit. Je kan bijvoorbeeld ’s ochtends catzeilen en ’s middags in je zwembroek wakeboarden achter onze Ski Nautique.

Onze instructeurs trainen in de winter bij dé waterskischool, The Swiss Skischool in Orlando, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken. Daarnaast zijn de meeste ook ski- of snowboardleraar in de wintermaanden. Ze kunnen dus ook goed snowboarden en wakeboarden zodat ze jou alles tricks kunnen leren.

Super cool in 2018… Flyboarden!

Tijdens het extreme camp ga je naast het waterskien, wakeboarden en catzeilen ook een keer Flyboarden. Hoe cool is dat? Flyboarden is een nieuwe spectaculaire watersport en is heel populair geworden. Het gevoel eenmaal onder de knie dan is het net als Ironman vliegen over het water. Als een superheld in de lucht van links naar rechts en van beneden naar boven schieten over en uit het water door geweldige duikvluchten te maken met de aanstuwkracht van water.
Het Flyboarden is een spectaculaire ervaring! Het gevoel van vrijheid en de enorme kick die deze unieke sport geeft wil je blijven voelen.

Klik hier voor een filmpje voor een eerste indruk.

Ski-Nautique
De Ski-Nautique is voorzien van een boom (hulpstang). Deze boom maakt het zó eenvoudig dat je de eerste dag al in staat bent te waterskiën, zelfs al heb je het nog nooit gedaan! Een ander voordeel van deze boom is dat je goed met je instructeur kan praten en zo nog sneller zijn/haar tips kan volgen.

Nadat je eerst aan de boom hebt geoefend wordt je “losgekoppeld” en ga je starten achter de boot. Gedurende de week maak je een keuze uit waterskiën of wakeboarden. Wakeboarden is enorm populair en is een beetje te vergelijken met golfsurfen op zee of snowboarden. Hou je meer van de snelheid dan ga je waterskiën, het is zelfs heel goed mogelijk dat je aan het einde van de week op een monoski het water uitkomt. En reken maar dat onze boot voldoende PK’s heeft om je over het water te laten scheuren!

Catamaran/Trimaran
De catamaran en trimaran zijn populaire zeilboten. Ze geven net dat beetje meer actie op het water. De boten zijn van polyester en hebben 2 of 3 rompen. Met een ervaren instructeur hang je binnen enkele seconde in de trapeze en scheur je over het water! Met de zon in je gezicht en het water wat opspat is dit echt een te gekke ervaring! We hebben de allernieuwste materialen tot onze beschikking. Daarnaast zijn wij één van de weinige zeilscholen in Nederland waar je op een trimaran kunt leren zeilen!

Programma
De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?

Dit waterski/catamaran kamp bieden wij aan in alle zomerweken met uitzondering van de week van 9 t/m 15 juli 2017, week 28. Dit in verband met de Kaagweek waarbij wij tot 18.00 uur niet mogen waterskiën.