2-mans zwaardboot

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? De Laser Pico, RS Feva, RS Quest en de Topaz Vibe zijn zwaardboten waar je ook met z’n tweeën (de uitvoering met fok) in kunt varen. Hier gaat het er al wat pittiger aan toe dan in de optimist en de bug. Door de stabiele rompvorm, de ruime zelflozende kuip, de hoge giek en het gemakkelijk te bedienen zeil zijn de Pico en de Feva de ultieme boot waar ook beginners zich direct comfortabel in voelen en goed mee overweg kunnen. Maar ook voor de gevorderde zeiler is hier zeker nog een uitdaging in te behalen! Je voeten in de hangbanden en knallen maar!

Je vaart natuurlijk met z’n tweeën in een zwaardboot. Naast de fok hebben we voor de meer gevorderde zeiler ook gennakers en trapezes op de meer gevorderde boten zitten.  De nieuwe RS Quest is een zwaardboot die die uitdagingen biedt. Het programma biedt o.a. vaarklaar maken, overstag, gijpen, hangtechniek, planeren en opkruisen. Het meebrengen van een zwemvest is niet nodig, deze wordt door ons ter beschikking gesteld.
Natuurlijk kan je ook in deze jeugdboot ook een diploma halen. Schrijf je snel in!

Programma
De vaartijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur met natuurlijk een pauze om lekker te lunchen en te chillen op de Watersport Academy. Ook ’s avonds is er genoeg te doen. Als het mooi weer is springen van de Blob, suppolo of gewoon lekker chillen bij het  kampvuur. Zo leer je meteen je (nieuwe) vrienden kennen! Op vrijdag gaan we met zijn allen genieten van de barbecue en het slotfeest. Of wat dacht je van een exotische beachparty?

Thuis slapen in je eigen bed? Dat is voor onze jongere gasten geen probleem! Bij ons kan je ook extern deelnemen aan het zeilkamp. Wij halen je elke ochtend tussen 09.00 en 09.15 uur op bij de pont. Tussen de middag kan je lekker met ons mee eten op de zeilschool en tussen 17.30 en 17.45 kunnen je ouders je weer ophalen bij de pont of als je wilt om 20.30 na het avondprogramma. Op vrijdagavond sluiten wij de week af met een heerlijke barbecue in de tuin gevolgd door de bonte avond en een discofeest!