30 december 2012

‘De Kaag’ Ondernemer van het jaar 2012 gemeente Kaag en Braassem!

Eind november mochten wij deze mooie onderscheiding in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het nieuwe pand (langs de A4) van de Rabobank werd ons bedrijf uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2012/2013. Samen met nog twee andere bedrijven zijn wij bij de top 3 geëindigd. Wij zijn trots op deze onderscheiding en danken onze relaties en leveranciers voor de prettige samenwerking en het vertrouwen wat zij in ons bedrijf hebben.

Eind november mochten wij deze mooie onderscheiding in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het nieuwe pand (langs de A4) van de Rabobank werd ons bedrijf uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2012/2013. Samen met nog twee andere bedrijven zijn wij bij de top 3 geëindigd. Wij zijn trots op deze onderscheiding en danken onze relaties en leveranciers voor de prettige samenwerking en het vertrouwen wat zij in ons bedrijf hebben.