11 augustus 2011

Nieuwsbrief Augustus

Nieuwsbrief De Kaag – Augustus

Watersportacademy De Kaag en Spaarnwoude bieden ook na de zomer
een mooi programma!

Kids&Co
In de maand September bieden wij zowel op de Kagerplassen als bij Watersport Academy Spaarnwoude (Westbroekplas bij Villa West End) een leuk en gevarieerd programma voor kids. Deze middagen zijn geschikt voor beginners maar ook als je al een zeildiploma hebt ben je van harte welkom.

De Kaag
Op zondag 4, 11 en 18 september kunnen de kinderen terecht bij De Kaag. Het programma start om 13.00 en eindigt om 17.00. Er kan hier gezeild worden in de Optimist, Laser Bug, O’pen BIC, Laser Pico en Topper Topaz.
Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Spaarnwoude

Op woensdagmiddag 7, 14, 21 en 28 september kunnen de kids na school het ruime sop kiezen bij Watersport Academy Spaarnwoude. De lestijden zijn van 14.00 tot 17.00 en we varen hier in de Optimist.

Op zaterdag (10, 17 en 24 september) zeilen we van 10.00 tot 17.00 waarbij men kan kiezen om in de ochtend of middag te komen of de hele dag (met lekkere lunch).
Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Back to school aanbieding!
Liever nog een keertje naar De Kaag in de zomervakantie? Wij hebben een speciale last minute back to school aanbieding als je nu nog boekt voor week 34 of 35. Ben je dit jaar al eerder in Spaarnwoude of op de Kaag geweest dan geldt de BACK TO SCHOOL korting! De korting kan oplopen tot ruim 125 euro voor een intern camp.

Intern        € 525,00            Tweede week in week 34 of 35    € 399,00!
Extern +    € 435,00            Tweede week in week 34 of 35   € 339,00!
Extern       € 390,00            Tweede week in week 34 of 35   € 299,00!

Inschrijven kan via www.dekaag.nl vermeld bij opmerking Back To School.

Reünie De Kaag

Voor sommige zit de zomervakantie er al weer op en zijn de scholen weer begonnen. Ben jij diegene die achter in de klas nog steeds zit te dagdromen over dat super gave camp op De Kaag, kom dan naar de reünie. Op 25 september is de reünie voor kids t/m 11 jaar. Het wordt een super sportieve dag met een hoop lol en een heerlijke pannenkoeken lunch! Meer verklappen we niet maar reserveer snel want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Voor de cursisten vanaf 12 jaar hebben we op 15 en 16 oktober het Grote Kaag Gala. We hebben een super verrassing voor jullie in petto dus zorg dat je er bij bent! Vergeet niet je slaapzak mee te nemen en je mooiste outfit!

Opgeven voor de reünie kan hier. Wanneer je al bent ingeschreven ontvang je een week voorafgaande aan de reünie een email met alle informatie.

Foto’s
Tijdens de zomerweken zijn er volop kiekjes geschoten. Bekijk hier de foto’s.

Herfstweek van zondag 16 tot en met zaterdag 22 oktober 2011
Vind jij het leuk om met een stevige wind in de zeilen van je optimist, bug, o’pen bic, pico, topaz, surfplank of kielboot te varen? ’s Avonds te genieten bij de openhaard met muziek en warme chocomelk? En wil jij bij de laatste horen die gaat zeilen op de Kagerplassen voor het echt winter wordt…

Kom dan in de herfstweek! Inschrijven kan via onze website www.dekaag.nl of bel met 0252-544333. Ook geldt er een aantrekkelijke korting als je al eerder dit jaar op camp bent geweest!

Training in de herfstweek voor instructeurs en aankomend instructeurs!
Let op! Heb jij minimaal CWO 2 en vind je het leuk om volgend jaar instructeur te worden en ons team te komen versterken? Dan adviseren wij je deel te nemen aan de herfstweek. In deze week zullen wij flink gaan trainen voor de instructeuropleiding die plaatsvindt in de Meiweek 2012. De minimale leeftijd is 15 jaar.

50% korting op de huur van een Valk na het volgen van de Kielboot cursus voor volwassenen CWO 2.
Heeft u dit jaar bij ons een 6 rittenkaart geboekt en uw eerste CWO 1 diploma behaald? Start dan dit jaar nog de CWO 2 opleiding en profiteer van onze aanbieding. Houdt uw eigen vaardigheid op niveau door met een Valk op pad te gaan! U krijgt maar liefst 50% korting op de huurprijs! Meer informatie 0252-544333.