6 mei 2011

Nieuwsbrief mei 2011

Nieuwsbrief De Kaag – Mei 2011

Het is voorjaar!
We hebben al van een aantal mooie dagen mogen genieten en als het aan ons ligt houden we dat de hele zomer zo! Graag informeren wij u over ons programma voor het voorjaar van 2011. We hebben een gevarieerd programma voor jong en oud en beginnen dit jaar ook met een dependance van onze watersport academy in Spaarnwoude! (www.watersportacademyspaarnwoude.nl). Kinderen maar ook volwassenen kunnen vanaf juni terecht bij Watersport Academy Spaarnwoude!

In samenwerking met Villa Westend, gelegen aan de Westbroekplas te Velserbroek organiseren wij in Juni en Juli op woensdagmiddag en zaterdag op stap dagen in de Optimist voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar.

Ook in de zomervakantie van regio Noord (week 30 tot en met 35) kan deze leeftijdsgroep hier terecht voor een zeilweek van maandag tot en met vrijdag. De lunch en afsluitende BBQ op vrijdag avond zijn bij de prijs inbegrepen. Een week lang zeilen met de Optimist bij Watersport Academy Spaarnwoude kost €295,00.

Volwassenen kunnen (privé) zeilles volgen in een kielboot (16m2). Deze lessen kunt u inboeken via het kantoor van De Kaag, telefoonnummer 0252-544333.

Op zondag 15 mei houden wij een open dag op deze locatie. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen (en in een bootje te stappen) vanaf 13.00

Adres: Westbroek plas te Velsenbroek – Westlaan 41.

Kaag O’pen Bic Sailing Event
De nieuwste sensatie voor jeugdige zeilers is de O’pen Bic. Vorig jaar heeft het tweede O’pen Bic Event plaats gevonden op De Kaag. Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met de O’pen Bic Klasse organisatie het Kaag O’pen Bic Event op 25 en 26 juni 2011. Deelnemers aan deze clinic kunnen zich plaatsen voor het NK!

Heb jij al enige zeilervaring, ben je rond de 12 jaar oud dan is dit een super leuk weekend waarin je veel kan leren en plezier hebt. Je kan je eigen Bic meenemen maar ook als jezelf geen O’pen Bic hebt is het een uitdaging om deel te nemen aan dit evenement. Ouders zijn van harte welkom om op zondagmiddag de wedstrijden te komen volgen.

Wacht niet te lang met inschrijven. Wij hebben in totaal 20 plekken beschikbaar voor dit weekend. De kosten voor het weekend bedragen 100 euro per persoon.

Inschrijven kan via www.dekaag.nl

Huur een zeilboot op De Kaag
Wilt u binnenkort heerlijk het water op om te genieten van de mooie Kagerplassen met haar leuke eilandjes, restaurantjes en prachtige natuur dan kunt u op vertoon van deze email een valk huren bij ons met 10% korting!* Dit kan per dag of halve dag. Met of zonder buitenboordmotor. Uiteraard kunt u ook meerdere boten huren en verzorgen wij graag voor u een spannende regatta met aansluitend een BBQ.

Zeillessen voor volwassen
Bent u nog niet zo’n ervaren zeiler dan kunt u bij ons terecht voor zeillessen. Wij geven privélessen, dag,- en weekendcursussen voor volwassenen en gezinnen. Als u nog geen of weinig ervaring heeft of u wilt uw kennis bijschaven, dan adviseren wij u om voor een kielbootcursus te kiezen.

Informeer vrijblijvend naar onze 6 rittenkaart. U ontvangt dan de 6e les gratis!

Met de BU 112 op pad!
Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u opzoek naar een origineel programma? Wat dacht u van een tocht met onze BU 112? Deze Bunschoter botter is ideaal om in te zetten voor een familiedag of teamuitje. Varend op dit 120 jaar oude voormalige vissersschip waant u zich op de vroegere Zuiderzee. Of u nu actief wilt varen (zelf de zeilen hijsen, de zwaarden optrekken of aan het roer) of liever vanaf het voordek in de zon het zwoegen van anderen gadeslaat, zeilen op de Kagerplassen met de BU 112 is een unieke ervaring!

Uiteraard kunt u ook de catering volledig aan ons overlaten. Oester met champagne, of liever een Friese kruidkoek met koffie? Het kan allemaal!