15 februari 2011

Nieuw programma!

In 2011 zullen wij met een Optimisten programma aanwezig zijn op de Westbroekplas te Velserbroek. Dit in samenwerking met Villa Westend. Gelegen aan de rand van Haarlem en Spaarnwoude – biedt Villa Westend met een 800m2 trendy horecalocatie zowel in de zomer- als in de wintermaanden een uitgebreid spectrum aan mogelijkheden.


De Westbroekplas is een ideale plas om als beginnende zeiler kennis te maken met de zeilsport. Wij zullen les geven in de Optimist. Het camp is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar en loopt van maandag tot en met vrijdag zonder overnachting. Uiteraard wordt dit camp begeleid door ervaren CWO gediplomeerde instructeurs. Voor de ouders biedt Villa Westend een uitstekende lunch en dinerkaart en kunt u vanaf het sfeervolle terras uw kids zien zeilen.
Schrijf je hier snel in!