24 januari 2011

Nieuwsbrief Januari

Nieuwsbrief De Kaag – Januari-Februari

Een nieuw jaar!
Het nieuwe jaar is begonnen met volop ijspret! Helaas is het ijs nu weg maar… wat niet is kan nog zeker komen! Houd ons goed in de gaten op Twitter want zodra er weer geschaatst of geijszeild kan worden zullen wij dat direct melden. Ook is onze nieuwe website sinds kort online! Neem dus snel een kijkje. Daarnaast staat de HISWA voor de deur (lees verder op in onze nieuwsbrief hoe jij daar GRATIS naar toe kunt!). Wij zullen dit jaar met een eigen stand aanwezig zijn (standnummer 04.204K). De HISWA is van 1 tot en met 6 maart in de Amsterdam RAI.

Camps 2011
Wil jij in 2011 verzekerd zijn van een plekje bij onze zomercamps en tegelijkertijd profiteren van onze vroegboekkorting… Vergeet dan niet voor 31 januari je inschrijving in orde te maken. Je hebt dus nog 1 week! De korting kan oplopen tot wel 40 euro per persoon.

Nieuw programma!
In 2011 zullen wij met een Optimisten programma aanwezig zijn op de Westbroekplas te Velserbroek. Dit in samenwerking met Villa Westend. Gelegen aan de rand van Haarlem en Spaarnwoude – biedt Villa Westend met een 800m2 trendy horecalocatie zowel in de zomer- als in de wintermaanden een uitgebreid spectrum aan mogelijkheden.


De Westbroekplas is een ideale plas om als beginnende zeiler kennis te maken met de zeilsport. Wij zullen les geven in de Optimist. Het camp is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar en loopt van maandag tot en met vrijdag zonder overnachting. Uiteraard wordt dit camp begeleid door ervaren CWO gediplomeerde instructeurs. Voor de ouders biedt Villa Westend een uitstekende lunch en dinerkaart en kunt u vanaf het sfeervolle terras uw kids zien zeilen.
Schrijf je hier snel in!

ICE GURU EVENTS voorjaarsvakantie (19 tot en met 25 februari 2011)
Ben jij 16 jaar of ouder dan is het deze winter nog mogelijk met ICE GURU Events mee te gaan naar Terschelling om te strandzeilen. Terschelling is de ideale spot om lekker te kunnen strandzeilen.

Deze winter is de vloot, klasse 5 promo zeilwagens, grondig onderhanden genomen en ze zien er nu net zo gelikt uit als ze zeilen. Dit jaar heb je de mogelijkheid een weekend, midweek of hele week met ons mee te gaan. We hebben dit jaar voor een comfortabel huis in de duinen gekozen.

Natuurlijk zullen we zoveel mogelijk zeilen, met zowel de klasse 5 als de grote klasse. We zijn natuurlijk afhankelijk van het getij en de wind. Naast strandzeilen zijn er tal van andere leuke dingen die we kunnen doen. Zo nemen we de terreinwagen mee om mooie tochten te maken over het strand als we niet kunnen zeilen, een bezoekje aan de sauna of zwembad, de boschplaat, zeehonden kijken, paardrijden, tandemfi etsen, of een bezoek aan het wrakkenmuseum zijn activiteiten die je buiten het zeilen kan verwachten.

Om een beetje een idee te krijgen van wat je kunt verwachten kan je kijken op www.iceguru.nl . Hier vind je filmpjes van eerdere ICEGURU events.

GRATIS naar de HISWA! 1 tot en met 6 maart 2011
Jongeren t/m 16 jaar krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis toegang tot de HISWA 2011! Ben je ouder dan 16 jaar dan kun je met je bestelde HISWA toegangskaart voor slechts €4,00 met de trein van en naar de Rai reizen. Bestel je toegangs- en treinkaart nu op www.hiswarai.nl

Als CWO-vaarschool zijn wij daar natuurlijk erg blij mee. Wij pakken dan ook flink uit op de grootste en meest spetterende watersportbeurs van Nederland en hopen jou daar natuurlijk te zien. Je kunt ons vinden bij standnummer 204 in HAL 4 vlak bij de Waterfunzone.