O’pen Bic (11-14 jaar)

De O’pen Bic is een spectaculaire jeugdboot voor de gevorderde jeugdzeiler. Deze super machine zorgt voor een hoop spektakel op de plas en is ideaal voor deelnemers vanaf circa 11 jaar. Ben je nog geen 11 en wil je toch graag in de O’pen Bic? Dat kan! Wanneer je CWO jeugdzeilen 2 eenmans in je bezit hebt kan je ook de overstap maken. Zien we jou dit jaar scheuren over de Kagerplassen in deze super stoere boot?

Dagtocht
Op donderdag kiezen onze bootjes met hun schippers met hun O’pen Bic het ruimere sop! Of leggen we de boeien uit voor een echte wedstrijd. Uiteraard maak je voor vertrek een lunchpakketje klaar en nemen de instructeurs voldoende drankjes en lekkers voor je mee. Wie weet sta jij ‘s avonds wel op het ere podium!

Na het zeilen
Blijf je bij ons slapen (intern) dan hoef je je ’s avonds niet te vervelen. Nadat je de hele dag lekker op het water bent geweest en hebt gegeten, beginnen we met het avondprogramma. Het grote waterspel, Acrobungee of een speurtocht zijn een aantal voorbeelden. Je slaapt samen met je (nieuwe) vrienden of vriendinnen op een kamer. Op vrijdagavond, na de barbecue hebben wij een bonte avond, diploma-uitreiking met als afsluiting een discofeest.

De kinderen zijn voordurend onder begeleiding zowel aan de wal als op het water. Het gaat erom dat zowel de ouders als de kinderen een onbezorgde week hebben. Voldoende nachtrust is een must! Zodat overdag iedereen weer fit het water op kan gaan. Het meebrengen van een zwemvest is niet nodig, deze wordt door “De Kaag” ter beschikking gesteld.

Schrijf je direct in!

Over ons

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder >