Laser Bug kamp (9-12 jaar)

Nadat 50 jaar geleden de Optimist bedacht is, is deze uitgegroeid tot het meest populaire jeugdbootje ooit. De Optimist is zelfs de grootste wedstrijdklasse. Echter het innoverende bedrijf Laser heeft onlangs de Bug ontworpen. De Bug is een modern jeugdbootje waarvan wij veel verwachten! De Bug is net iets meer toegesneden op de wensen van deze tijd wat betreft jeugdzeilen! Heb jij CWO 1-jeugdzeilen al gehaald of ben je 10 jaar oud, dan is de Laser Bug misschien wel iets voor jou! Lijkt dit je wat, schrijf je dan snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken!
Uiteraard wordt je begeleid door onze ervaren, CWO-gediplomeerde instructeurs. We varen op een rustig deel van de Kagerplassen, de Eijmerspoel, direct tegenover de accommodatie. Na een week is het mogelijk om zelf te zeilen en een CWO-diploma halen. Natuurlijk leer je ook wat van de theorie.

Dagtocht
Op donderdag kiezen onze bootjes met hun schippers, als het weer het toelaat, het ruimere sop! Of we leggen de boeien uit voor een echte wedstrijd. Uiteraard maak je voor vertrek een lunchpakketje klaar en nemen de instructeurs voldoende drankjes en lekkers voor je mee. Wie weet sta jij ‘s avonds wel op het ere podium!

Zeilen in de Laser Bug doe je alleen, maar eenmaal terug op het vlot ben je gezellig met een hele groep.
Zeilen in de Laser Bug doe je alleen. Maar je bent altijd met een gezellig groep!

Na het zeilen
Blijf je bij ons slapen (intern) dan hoef je je ’s avonds niet te vervelen. Nadat je de hele dag lekker op het water bent geweest, de theorie hebt behandeld en hebt gegeten, beginnen we met het avondprogramma. Het grote Sing A Long spel, Acrobungee of een speurtocht zijn een aantal voorbeelden. Je slaapt samen met je (nieuwe) vrienden of vriendinnen op een kamer. Jongens en meiden slapen natuurlijk gescheiden.
 Op vrijdagavond, hebben we een gezellige barbecue, bonte avond en diploma-uitreiking met als afsluiting een discofeest.

Schrijf je direct in!

Over ons

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder >