Waarom Spaarnwoude

Waarom Spaarnwoude?

Waarom zou je kiezen voor Watersport Academy Spaarnwoude? Onderstaand een overzicht waarom jij nu het beste voor een vakantie bij zeilschool Spaarnwoude kan kiezen;

  1. Spaarnwoude is een dependance van zeilschool De Kaag. De Kaag heeft ruim 60 jaar ervaring in het organiseren van zeilkampen voor jeugd en jongeren.
  2. Wij werken met een team van gemotiveerde, betrouwbare en goed opgeleide medewerkers en niet alleen met studenten. De leden van ons stafteam hebben allemaal een BHV diploma en staan onder begeleiding van een gekwalificeerde directie die zijn/haar opleiding heeft gevolgd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.
  3. Wij hebben in Spaarnwoude kleine groepjes afgestemd op leeftijd en ervaring.
  4. De lunch wordt verzorgd in samenwerking met Villa Westend. Daardoor bieden wij een kwaliteit die je mag verwachten van een gerenommeerd restaurant als Villa Westend. Je ouders kunnen jouw vorderingen bewonderen, onder het genot van een kop koffie, vanaf het prachtige terras. Op vrijdagmiddag verzorgt Villa Westend ook een heerlijke BBQ voor jou. Gezellig!
  5. Voor iedere leeftijd en ieder niveau bieden wij een passend programma. Jouw ontwikkeling in de sport is voor ons belangrijk. Wanneer jij plezier hebt leer je het snelst! Uiteraard krijg je van ons een zwemvest en indien noodzakelijk een wetsuit.
  6. Wij ontwikkelen als enige zeilschool in Nederland, in samenwerking met Optiparts, speciale zeilen en schoten voor ieder weertype. Uiteraard doen we dit om de veiligheid te verbeteren en om jou een goed gevoel te geven over de lessen die je bij ons volgt.
  7. Zeilschool Spaarnwoude is aangesloten bij het CWO en de HISWA. Dit zijn twee keurmerken waardoor jij als consument weet dat je voor de juiste zeilschool hebt gekozen. Bijkomend voordeel is dat je bij ons je CWO diploma’s kan halen zodat je weet wat je vorderingen zijn.
  8. De Westbroekplas is een veilige plas om te leren zeilen. Er zijn geen andere boten en watersportbeoefenaars en er is geen beroepsvaart. De plas is volledig afgesloten.
  9. Onze accommodatie ligt direct aan de plas (Westbroekplas) dus je hoeft niet eerst in een sleepje naar een plas toe en de instructeurs zijn altijd dicht bij je.
  10. Alle jeugdboten, zwaardboten en de surfers hebben een eigen ponton als uitvalsbasis. Hier kan je terugkomen voor instructies of een rustmoment. Ook heeft elke groep minimaal 2 instructeurs, 1 op het ponton en 1 die jou tips geeft vanuit de motorboot.

 

 

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder