Volwassenen

Zeilles voor volwassenen op de Kaag
Zeilschool de Kaag biedt een gevarieerd aanbod aan zeillessen voor volwassenen, zeilles in een kielboot zwaardboot maar bijvoorbeeld ook op een catamaran of trimaran.

Zeilles in een kielboot
De kielboot is de perfecte boot om in alle rust kennis te maken met de prachtige Kagerplassen. Zelfstandig leren zeilen zodat u ook een boot kunt huren. Kies dan voor een zeilles bij “De Kaag” de oudste CWO zeilschool van de regio. Wij geven privelessen, dag- weekend en weekcursussen. Wilt u meer weten, lees hier verder.

Zeilles op een trimaran of catamaran
Zelfs als beginner kunt u bij ons actie en de snelheid ervaren. Wij hebben als een van de weinige zeilscholen een WETA trimaran, een stabiele boot geschikt voor beginners waar u al snel snelheid mee kunt beleven. Wij bieden zeilles zowel op deze trimaran als op de catamaran. Lees verder

Windsurfles of zeilles in een zwaardboot
Wij geven ook windsurflessen en zeilles in de zwaardboot voor volwassenen. Enthousiast geworden door de successen van de Nederlanders in deze disciplines tijdens de Olympische spelen, boek snel een zeilles of lees hier verder.

Bekijk hier onze prijzen, wilt u meer informatie over zeilles voor volwassenen neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of schrijf u hier direct in.

Over ons

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder >