SWV Kagerplas

De door de vereniging aangeboden lessen worden gegeven door “De Kaag” Watersport Academy,

Waarom:logo swv

Om in onze vereniging het skiën en boarden te promoten,om gezellig op het water aan het sporten te zijn, om te leren waterskiën, wakeboarden, skaten, kneeboarden enz. Voor de beginners hebben wij een boom naast onze ski nautique om deze leuke sporten makkelijker, sneller en beter te leren. Ook voor de gevorderden hebben wij de kennis in huis om het niveau een stap hoger te tillen.

Alleen leden van de waterskivereniging en/of kinderen hiervan kunnen hieraan meedoen. Uiteraard is een goede zwemvaardigheid een vereiste en werken we bij de jeugd met kinderen van tenminste 6 jaar t/m 17 jaar. Bij jeugd jonger dan 8 jaar graag overleg.

Het aantal lessen verschilt voor volwassenen en de jeugd. Voor een volwassene is er 1 uur gratis les, voor de jeugd 5 lessen per persoon. Voor de jeugd hebben de woensdagavond vanaf 19.00 als vaste tijd. Daarnaast is het mogelijk om met een groepje een andere dag en tijd te plannen, volwassenen kunnen de voorkeursdatum en tijd aangeven. Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar info@dekaag.nl of tijdens kantooruren te bellen met 0252-544333. We hopen jullie snel te mogen begroeten!

Geen lid en wel waterskiën of boarden? Of meer lessen dan door de vereniging aangeboden? Neem hier een kijkje of neem contact met ons op via info@dekaag.nl of bel met 0252-544333

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder