Zeilschool volwassenen Kaag

Zeilschool de Kaag biedt een gevarieerd aanbod aan watersportactiviteiten voor volwassenen, zeilles in een kielboot maar bijvoorbeeld ook op een catamaran of trimaran.  Of wat dacht u van waterskiën of wakeboarden met uw vrienden?

Zeilles in een kielboot

Zeilles Volwassenen

Heerlijk zeilen over de Kagerplassen

Is het uw droom om  zelf op pad te gaan met een zeilboot en te kunnen genieten van de prachtige omgeving rondom de Kagerplassen?

Wilt u uw kennis vergroten of bijschaven? Met uw familie veilig op pad of wellicht in de toekomst een zeiltocht maken ergens in europa?

Boek dan een zeilcursus bij dé CWO zeilschool van de regio. Het CWO stelt u in staat een diploma te behalen bij een organisatie die jaarlijks wordt gecontroleerd op kwaliteit en ervaring van de instructeurs. Wanneer u voor een zeilschool kiest adviseren wij hier rekening mee te houden.

Wij bieden privélessen en dagcursussen.

De voordelen op een rij wanneer u zeilles volgt bij Zeilschool De Kaag;

  1. Professionele zeilschool met meer dan 60 jaar ervaring! Aangesloten bij CWO en HISWA. Eigen locatie waardoor voordeliger tarief dan andere zeilscholen.
  2. Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.  GRATIS gebruik van zeilpakken (Magic Marine) en zwemvesten tijdens uw les, dus geen dure aanschaf van materiaal totdat u zeker weet of u verder wilt met de zeilsport!
  3. Wanneer u een 6 rittenkaart boekt is de 6e les GRATIS.
  4. 50% korting op boot huur bij aanschaf van een 6 rittenkaart.
  5. Gratis kopje koffie/thee bij aanvang van de les en een lekker biertje of frisje na afloop.
  6. Service with a smile.

Zeilles op een catamaran of trimaran

Bent u op zoek naar meer spektakel dan kunt u bij ons leren zeilen op een catamaran of trimaran. De trimaran is zeer stabiel en daardoor heel geschikt voor de beginnende zeiler die op zoek is naar snelheid. De Kagerplassen zijn vrij beschut waardoor dit het ideale vaarwater is om catamaran te leren zeilen.

Zeilles in een zwaardboot of windsurfles

Voor volwassenen bieden wij ook privélessen in de zwaardboot of in het windsurfen aan. Wilt u uw vaardigheden weer ophalen of graag beginnen met surfen door het succes van Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe lees meer zwaardboot en surfles

Bekijk hier onze prijzen, wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of schrijf hier direct in.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder