Over Ons

De Kaag is dé zeilschool uit de Randstad. Gelegen op Kaageiland en omringd door de prachtige Kagerplassen is deze locatie een begrip in de Nederland. Al ruim 60 jaar wordt in praktisch elke tak van watersport lesgegeven. Dit gebeurt onder leiding en toezicht van leraren lichamelijke opvoeding en opleiders van het CWO (commissie watersport opleidingen).

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste kamp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt.
Naast zeilen kan men ook terecht bij De Kaag voor o.a. windsurfen, waterskiën, wakeboarden. Dit is slechts een greep uit ons aanbod en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook voor bedrijven bieden wij een watersportprogramma op maat inclusief een heerlijke lunch of BBQ.

In 2002 heeft de oprichter (Lex van Rijn) zijn taken overgedragen aan zijn zoon Guido. Samen met zijn vrouw Martine, is deze nu verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Kaag Watersportacademy en Groepsaccommodatie. Stef van Gruythuisen is per 1 januari 2015 medevennoot geworden en gaat samen met ons verder bouwen aan een mooie toekomst voor onze zeilschool. Wij zijn blij dat Stef deze keuze heeft gemaakt en verheugen ons op een verdere voortzetting en vruchtbare samenwerking.

Wij hopen ook u eens te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Guido, Martine en Stef

 

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder