Bedrijfsuitje

Watersport Academy “De Kaag” is de ideale uitvalsbasis om met een groep eens iets anders te gaan doen. Of het nu voor een bedrijfsuitje is of voor een gezellige familiedag, “De Kaag” biedt u een breed assortiment. Want wat werkt er nu beter om de teamspirit te versterken dan met elkaar in hetzelfde ‘schuitje’ te zitten?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het houden van trainingen, vergaderingen en brainstormsessies. Ook meerdaagse programma’s zijn mogelijk bij “De Kaag”. Wij ontvangen u graag op onze informele , 3 sterren groepsaccommodatie.

Sportieve activiteiten op het water, gecombineerd met een gezellige barbecue of borrel aan de scheepsbar. Relaxen op het zonnedek van de BU112 (onze platbodem uit 1886), in een wetsuit achter de Ski Nautique of samen met uw familie of collega’s verschijnen aan de startlijn van het wedstrijdveld. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak zelf een keuze uit ons aanbod of bespreek uw eigen wensen en ideeën met de crew van “De Kaag”.

Om u een idee te geven van onze mogelijkheden

Botterzeilen mogelijk v.a. € 20,- p.p.

Regatta zeilen incl instructeurs v.a. 42,50 p.p.

Gevarieerd begeleid watersportprogramma incl. waterskiën v.a. € 45,- p.p.

Compleet verzorgd luxe bedrijfsuitje bestaande uit gevarieerd watersportprogramma incl. waterskiën, luxe lunch, luxe BBQ en drank v.a. € 99,50 p.p.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan onderstaand vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en u een passende aanbieding kunnen doen.

welkom-klein-2

Over ons

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 150.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste camp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Lees verder >